Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DISKOGRAFIJA

Beyonce objavila novi album "4" s testerom svog novog parfema Heat

beyonce
30.06.2011.
u 21:47

Album se zove „4“ jer je to moj četvrti album, ali i zato jer je to moj sretan broj. Mnogo sam novca osvojila koristeći broj 4 kad sam kockala, što ne radim često - kaže pjevačica.

U prodaji je novi, četvrti studijski album Beyonce pod jednostavnim i prigodnim nazivom "4", kojega je ova glazbenica najavila singlom i spotom "Run The World (Girls)" premda je drugi i zapravo službeni singl albuma pjesma "Best Thing I Never Had". Uz 12 novih pjesama, album uključuje i tester pjevačicina novog parfema "Heat".
- Album se zove „4“ jer je to moj četvrti album, ali i zato jer je to moj najdraži broj još od djetinstva. Udala sam se 4. travnja, rođena sam 4. rujna, moj suprug je rođen 4. prosinca, moja majka je rođena 4. siječnja... Mnogo sam novca osvojila osvojila koristeći broj 4 – kad sam kockala – što ne radim često. To je usitinu moj sretan broj – otkrila je Beyonce.
Nova je ploča snimana tijekom više od godinu dana, između proljeća 2010. i proljeća 2011. godine kada se Beyonce nakratko povukla sa scene. U to se vrijeme posvetila sebi i uživanju u jednostavnim stvarima – slušala je glazbu u kojoj istinski uživa, što će se osjetiti i na njezinom novom albumu.
Dvostruki deluxe album  sadrži i dodatni CD sa šest bonus pjesama. Inače, spot „Run The World (Girls)“ sniman je tri dana u Los Angelesu i pustinji Mojave u travnju, režirao ga je Francis Lawrence , a spot uključuje više od 200 plesača, egzotične životnije, dok je Beyonce uvjerljivo odigrala ulogu vođe ženske vojske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije