Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Primorac

'Orešković je obrazovan u inozemstvu, domoljub i odličan gospodarstvenik'

dragan primorac (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
23.12.2015.
u 17:18

- Njegovim dolaskom očekujem značajne promjene jer danas Hrvatska više nego ikada treba čovjeka koji ima međunarodni ugled - rekao je Primorac za Večernji list

Čelnik Mosta Božo Petrov i šef HDZ-a Tomislav Karamarko nakon zajedničkog sastanka i službeno su objavili da će mandatar biti nestranačka stručna osoba Tihomir Tim Orešković. S Oreškovićem je, dok je bio čelnik Plive, surađivao prof. dr. Dragan Primorac koji je za Večernji list podijelio svoje iskustvo i viđenje Oreškovića kao kandidata za mandatara.

- Sjajno smo surađivali dok je bio čelnik Plive, koja je članica našeg Hrvatsko-izraelsko poslovnog kluba. Obrazovan u inozemstvu, domoljub, odličan gospodarstvenik s velikim međunarodnim iskustvom - rekao je Primorac za Večernji list. 

- Njegovim dolaskom očekujem značajne promjene jer danas Hrvatska više nego ikada treba čovjeka koji ima međunarodni ugled, prati i razumije svjetske trendove te koji ima snage i odlučnosti za toliko nužne promjene - dodao je Primorac.

>> Službeno potvrđeno: Tihomir Orešković kandidat je Mosta i Domoljubne koalicije za mandatara!

>> Tko je Tihomir Orešković, kandidat Mosta i Domoljubne koalicije za mandatara

Komentara 103

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:32 23.12.2015.

Kakva šteta da nas više ne vode ekonomski stratezi Stranke Dugoročnih Prevara (SDP), kao što je Nagrčić ili lucidni Maras.

Avatar juricamesko
juricamesko
17:31 23.12.2015.

lijepo.Kanada je do danas dala dva dobra Hrvata i domoljuba koji su za Hrvatsku učinili mnogo.prvi je bio ratni ministar Gojko Sušak a drugi junak i general Domovinskog rata Željko Glasnović .ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi ii treći bio dobar izbor.

PR
Prdomet
17:32 23.12.2015.

Samo strucni domoljubi u Banske dvore, a Kukurikavci u Remetinec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije