Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET S GRAĐANIMA

Milanović studentima: I mene je frustrirala politika, nisam glasovao do 32., 33. godine

zoran milanović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/21
29.10.2015.
u 14:21

Na pitanje je li glas za Zorana Milanovića glas za Branimira Glavaša nije dao potpuno jasan odgovor.

Premijer i šef SDP-a Zoran Milanović danas je u Kinu Europa sudjelovao na tribini s građanima u organizaciji svoje stranke. Na pitanje je li glas za Zorana Milanovića glas za Branimira Glavaša nije dao potpuno jasan odgovor.

–Znat ću sačuvati svoj obraz i obraz svojih suradnika. Jedino bitno pitanje je Karamarko i ta ekipa, ili mi. Naš je obraz izgreban i rašpav, ali je čist. Razmišljam samo o tome da suzbijem opasnost koja vreba. Nemaju morala ni skrupula, podvrću plinske boce i šire strah. Tjeraju strah u kosti. Mi to ne radimo. Naravno da ne podržavam postrojavanje na Markovom trgu. To je borba desnice s desnicom, oni to tako rade – poručio je Milanović. Tada je upitan još jednom da odgovori jasno sa da ili ne na pitanje hoće li SDP koalirati s HDSSB-om.

– Neće nam trebati– kratko je poručio opet izbjegavši jasan odgovor.

Upitan je i o sudbini Imuloškog zavoda za koji je rekao da je rezultat ranijih problema.

– No učinili smo sve da to spasimo, ali ja ne mogu obećati blistavu mogućnost. Ne mogu je obećati niti brodogradilištima koje smo spasili, ali Zavod je sada postao javna ustanova. Tu bih stao, put je završen, brod je u sigurnoj luci, ali vidjet ćemo koliko tovara ima na tom brodu – kazao je Milanović i sam spomenuo i pitanje Brodarskog instituta koji je, kazao je, zapao u velike probleme i kojeg, rekao je, treba spasiti.

Na pitanje studenta kako komentira činjenicu da mlade politika frustrira Milanović je rekao da je i njega frustrirala i da na izbore nije izlazio do svoje 32., 33. godine.

– Prije toga bio sam tek na glasanju za neovisnost Hrvatske. S 33 godine sam glasao za Račana, do tada nikad, tek kao dužnosnik sam glasao. Mladi ljudi žele brza rješenja, i mi nismo estradne zvijezde. Mi imamo jedan dosadan i sistematičan pristup poslu, i ne može ići preko noći. S vremenom stvari postaju jasnije i vidljivije. Ključno pitanje je hoćemo li se 9.11 probuditi s Karamarkom ili s našom koalicijom s kojom Hrvatska raste? U malim strankama ima sjajnih ljudi, no 8.11. biramo naprijed ili povratak na staro – kazao je Milanović.

>> 'Hrvatska je ljepotica u kojoj mjesta ima za sve Hrvate, ali i Srbe koje nitko neće kinjiti'

Komentara 25

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
14:42 29.10.2015.

" Tjeraju strah u kosti. Mi to ne radimo."....oprostite, druže Zoka, a čiji to onda ćale ide okolo po birtijama i prijeti premlaćivanjem na mrtvo novinarima, kako ono kaže "Reko sam Kreši da vam treba razbiti pi*ku"? A recite, druže Zoka, tko je razbio glavu maloljetnom dragovoljcu Darku Pajičiću u Vukovaru i učinio ga teškim invalidom? Recite, druže Zoka, tko je pendrečio invalide u kolicima na Markovom trgu, i to na samom ulazu u Crkvu? Recite, druže Zoka, tko je u Saboru prijetio "Tjerali ste lisicu, istjerat ćete King Konga", a sve vezano uz vaš pokušaj zaštite serijskih udbaških ubojica od izručenja?

CR
CROLINDA
14:43 29.10.2015.

Milanović ima rečeničnu strukturu i odgojnu i mentalnu kulturu dijaloga i domoljubni dijapazon pokondirenog opismenjenog pošteđenog potomka partizanskih kokošara - školski primjer

CR
CROLINDA
14:45 29.10.2015.

plan 21 - povratak na staro na jugokomunizam specijalni rat svemu hrvatskom a pogotovo vrijednostima Domovinskog rata i onima koji su" krivi" za stvaranje države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije