Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebok prepucavanje

Maras: Iseljavaju se najsiromašniji, Šonje: Trebali ste obaviti bolji posao

maras
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
18.11.2016.
u 00:15

Maras smatra da porezna reforma ne smije štititi bogate pa stoga misli da i odgovara dijelu analitičara

ZAGREB “Marićeva, HDZ ‘Superhik’ porezna reforma je katastrofa! ‘Neovisni’ stručnjaci kojima će se smanjiti porez na dohodak i porez na dobit misle suprotno. Pogledajte skandinavske zemlje pa ćete vidjeti da više stope poreza na dohodak za one najbogatije nisu ništa novo! Kod nas se ne iseljavaju najbogatiji, nego najsiromašniji, g. Šonje”, objavio je nekidan saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras u nizu komentara na Facebook profilu, a najviše se obrušio na ekonomista Velimira Šonju. “G. Maras, da ste se bolje potrudili od Hrvatske napraviti zemlju sa stabilnim i inkluzivnim institucijama kakve imaju skandinavske zemlje, porezne reforme ne bi trebalo, jer bi većina glasala za to da se većim porezima financiraju korisne, nekoruptivne i za sve jednako funkcionirajuće institucije, i svi bi zbog ekonomskog rasta plaćali te poreze bez problema. Stoga nemojte priču o porezima vaditi izvan realnog hrvatskog političkog konteksta”, dio je Šonjina odgovora Marasu.

> > SDP-ovci žestoko udarili po HDZ-ovoj poreznoj reformi. Očekuju da Most podrži njihov amandman

Komentara 14

DE
dernek
00:25 18.11.2016.

Procitaj majusni maras sta si reko pa ces skuziti da si uprsko i sefa i stanicu i takve tvoje nastupe ti novi sef nece honorirati jer on nevoli da mu se uvlaci neko u bulju.

DU
Deleted user
08:12 18.11.2016.

Biljarska kugla zaboravlja kako su vladali 4 godine i kakvu su katastrofu ostavili.

DU
Deleted user
10:53 18.11.2016.

Dalmatinci kažu da tovar i čovik mogu više; kada se to primjeni na Marasa onda tovar i Maras pametni su dvostruko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije