Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječeni ovisnik

U travnju izišao iz zatvora, kupio pištolj pa krenuo pljačkati

pljačkaš (1)
Foto: Policijska uprava zagrebačka
1/5
16.09.2013.
u 21:45

Snimku Aleksandra Miladinova policija je prošli tjedan poslala medijima moleći građane da im se jave ako ga poznaju

Aleksandar Miladinov (53), kojeg se sumnjiči da je prošlog vikenda nakon razbojstva u poslovnici Hrvatske lutrije na zagrebačkoj Savici pucao i u glavu ranio policajca Marina Bošnjakovića, liječeni je narkoman i stari znanac policije. Kako je priopćila policija, Miladinov je u travnju izišao s odsluženja zatvorske kazne, a bio je osuđen zbog posjedovanja droge, razbojstava i provala. Odmah po izlasku iz zatvora kupio je pištolj koji je platio 500 eura. Pištolj je kupio ilegalno, a policija sumnja da je nakon toga ponovno počeo “operirati” po Zagrebu.

Sumnja se da je 6. kolovoza u 10.50 orobio poslovnicu za otkup plemenitih metala u Vlaškoj ulici, a 13. kolovoza u 18.20 ljekarnu na Poljani Zvonimira Dražića. U oba razbojstva snimile su ga nadzorne kamere, a zanimljivo je da je policija prošli tjedan te snimke poslala medijima moleći građane da im se jave ako poznaju razbojnika sa snimaka. Miladinov razbojstva nije planirao unaprijed, način rada uvijek mu je bio isti: čekao je da zaposlenici ostanu sami, a onda bi upao naoružan i prijeteći zatražio novac. Potom bi zaključao žrtve, a bježao je pješice ili javnim prijevozom. Jedinu iznimku učinio je u subotu. Nakon što je sa 16.000 kuna u 19.08 izašao iz poslovnice Hrvatske lutrije, pješice je krenuo Lastovskom te je došao do Ulice Milke Trnine gdje je u strahu od policije ušao u taksi.

>> Opljačkao poslovnicu Hrvatske lutrije pa upucao policajca

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije