Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više osoba se sukobilo

Obračun u Aveniji Gojka Šuška: Dvije osobe ozlijeđene u pucnjavi

Obračun u Dubravi
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
10.09.2016.
u 08:50

U tijeku je kriminalistička istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ove pucnjave.

Dvije  osobe  lakše  su  ozlijeđene u pucnjavi koja se dogodila u noći na subotu  oko  1.30  na  Aveniji Gojka Šuška bb u Zagrebu. Kako je priopćila zagrebačka  policija u pucnjavi je sudjelovalo više osoba, a tko je na koga i  zbog čega pucao, trebalo bi se ustanoviti nakon što bude dovršen očevid.

Kriminalističko  je istraživanje u tijeku, a ozlijeđenim osobama liječnička pomoć je ukazana u KB Dubrava. Nakon što im je pružena liječnička pomoć, ozlijeđeni su pušteni kućama.

Ključne riječi

Komentara 7

IN
inbox
19:52 10.09.2016.

dobro je da se rokaju. bit će ih manje

DU
Deleted user
11:40 10.09.2016.

Očito je da se u Zagrebu nešto događa među podzemljem,

AG
agava
12:49 10.09.2016.

U Zagrebu se uvijek prije izbora poveća broj ubojstava i propucavanja. Bande koriste labaviju atmosferu, pa odradjuju zaostatke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije