Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Županija koja brine za svoje poduzetnike - besplatni seminar o povlačenju sredstava iz EU fondova u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji!

Pet godina zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu.
14. svibnja 2018. u 15:05 206 prikaza
Bjelovarsko-bilogorska županija
Foto: Promo

Bjelovarsko-bilogorska županija svoje gospodarstvo temelji na razvoju poljoprivredne proizvodnje, uzgoju stoke, slatkovodnom ribnjačarstvu te u zadnje vrijeme sve više na razvoju poduzetničke scene. Svemu tome čemu svjedoče sve veća ulaganja i višemilijunsko izvlačenje sredstava iz fondova Europske unije. Važan korak u profiliranju napredne i uspješne županije su besplatne edukacije Poslovnog uzleta koje će se ove godine održati u Bjelovaru 24. svibnja 2018., u HGK-Županijskoj komori Bjelovar, (Petra Preradovića 4/1) s početkom u 10 sati.

Pet godina zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu. Edukativne manifestacije „Poslovni uzlet“ pokazale su se kao važan faktor razvoja hrvatskog poduzetništva koji je posljednjih godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.

Već drugu godinu zaredom, Poslovni dnevnik u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom nastavlja s besplatnim edukativnim danom za ambiciozne poduzetnike. Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević i župan Bjelovarsko-bilogorske županije, gospodin Damir Bajs. Po završetku uvodnog dijela održat će se panel diskusija “Razvoj poduzetništva u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i uspješno realizirani EU projekti“ na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici i svojom pričom i iskustvom pokušati motivirati te potaknuti sve prisutne na unaprjeđenje poslovanja kroz korištenje fondova koje nudi Europska unija.

Centralni dio dana čini seminar pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja za poduzetnike“ na kojem će sudionici imati priliku naučiti što su fondovi Europske unije, koja su pravila korištenja fondova te što se sve financira. Također, predstavit će se aktualni natječaji i pojasniti kako najlakše doći do informacija, kakve su procedure i načini prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta. Cilj seminara je educirati sudionike o tome što je sve potrebno za uspješnu prijavu, kako se najbolje informirati te kako osigurati financijsku korist od fondova EU.

Po završetku seminara, održat će se i interaktivna radionica „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“ na kojoj će se sudionicima objasniti izrada projektnog prijedloga koji se sastoji od niza prijavnih obrazaca. Na radionici će se prikazati na koji način ispravno ispuniti obrasce i ostalu potpornu dokumentaciju. Detaljno će se pokazati na konkretnim primjerima koja je procedura slanja same projektne prijave te koji je način bodovanja projekta. Sudionici će u svakom trenutku biti slobodni postavljati pitanja te će se u samoj interakciji moći individualizirano prikazati cijeli proces pisanja projektnog prijedloga. Seminar i radionicu vodit će gospodin Antonio Surjan Žanko, stručnjak za pripremu i provedbu EU projekata i direktor tvrtke Zlatni plamen d.o.o.

Sudjelovanje na Poslovnom uzletu Bjelovarsko-bilogorske županije je besplatno uz prethodnu najavu dolaska putem linka za PRIJAVU, broja telefona 01/6326-028 ili e-mail adrese: poslovni-uzlet@poslovni.hr . Broj slobodnih mjesta je ograničen.

Ne propustite ovu priliku za besplatnim usavršavanjem! Kroz sudjelovanje na Poslovnom uzletu postanite uspješniji poduzetnik i važan poslovni subjekt u svojoj županiji!

Detaljan program Poslovnog uzleta Bjelovarsko-bilogorske županije možete pregledati OVDJE!

Ilustracija DODATNA MOTIVACIJA Ne želi uhljebe pa gradske službenike stimulira sa po 1000 kuna Bjelovarski sajam u Gudovcu Godina za pamćenje Proljetni sajam u Gudovcu privukao rekordan broj posjetitelja Ilustracija HRABAR POTEZ Poučak iz Bjelovara: Tko odbije raditi za opće dobro, gubi socijalnu pomoć
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas