Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ne želi uhljebe pa gradske službenike stimulira sa po 1000 kuna

Smatramo da treba nagraditi uspješne službenike i namještenike. Želimo poslati poruku i svima ostalima, koji nisu nagrađeni u prvom krugu isplate stimulacija, da se dodatno motiviraju jer u proračunu je predviđeno 200.000 kuna za vrijedne djelatnike
18. travnja 2018. u 12:04 0 komentara 1369 prikaza
Ilustracija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Grad Bjelovar uveo je stimulaciju od najviše 1000 kuna mjesečno kako bi motivirao službenike i namještenike gradske uprave na aktivniji rad, a u gradskom proračunu za tu je namjenu planirano ukupno 200.000 kuna, rečeno je u srijedu na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen pravilnik kojim se utvrđuju svi potrebni uvjeti i postupak za isplatu stimulacija.

Zašto kompostana na području koje je 2014. proglašeno vodozaštitnim? Plan gospodarenja otpadom Grad dobio 2200 primjedbi i na kraju rekao da je njihov plan OK

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak predstavio je 13 djelatnika koji će dobiti stimulaciju temeljem rezultata u radu od početka godine do travnja, a posebno su istaknuti zaposlenici koji rade na poslovima legalizacije i izdavanja građevinskih dozvola, kao i oni koji rade na povlačenju novca iz europskih i nacionalnih fondova, te na poslovima arhiva.

"Smatramo da treba nagraditi uspješne službenike i namještenike. Želimo poslati poruku i svima ostalima, koji nisu nagrađeni u prvom krugu isplate stimulacija, da se dodatno motiviraju jer u proračunu je predviđeno 200.000 kuna za vrijedne djelatnike", istaknuo je Hrebak.

Bjelovar je treći grad u Hrvatskoj pa brzini izdavanja različitih dozvola, čime se iznimno ponosimo, a ljudi koji su tome pridonijeli trebaju biti nagrađeni, poručuje Hrebak dodajući kako je u tijeku digitalna transformacija gradske uprave sa ciljem djelotvornijeg pružanja usluga građanima, ali i olakšanja posla službenicima.

"Već smo smanjili broj djelatnika, a s godinama ćemo ih i dalje smanjivati, zato ih treba propisno nagrađivati za njihovu sposobnost i trud. Cilj je razbiti dogmu da su službenici uhljebi", naglasio je Hrebak.

Bjelovar Nema tko raditi Zbog manjka radne snage kafići u Bjelovaru pred neobičnom odlukom Kolinda Grabar-Kitarović Bjelovarski sajam Agraru svake godine 500 mil. eura Goran Pauk Renata Rašović Ne rodna nego rođačka ideologija doći će nam glave
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.