Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ne želi uhljebe pa gradske službenike stimulira sa po 1000 kuna

Smatramo da treba nagraditi uspješne službenike i namještenike. Želimo poslati poruku i svima ostalima, koji nisu nagrađeni u prvom krugu isplate stimulacija, da se dodatno motiviraju jer u proračunu je predviđeno 200.000 kuna za vrijedne djelatnike
18. travnja 2018. u 12:04 0 komentara 1375 prikaza
Ilustracija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Grad Bjelovar uveo je stimulaciju od najviše 1000 kuna mjesečno kako bi motivirao službenike i namještenike gradske uprave na aktivniji rad, a u gradskom proračunu za tu je namjenu planirano ukupno 200.000 kuna, rečeno je u srijedu na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen pravilnik kojim se utvrđuju svi potrebni uvjeti i postupak za isplatu stimulacija.

Zašto kompostana na području koje je 2014. proglašeno vodozaštitnim? Plan gospodarenja otpadom Grad dobio 2200 primjedbi i na kraju rekao da je njihov plan OK

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak predstavio je 13 djelatnika koji će dobiti stimulaciju temeljem rezultata u radu od početka godine do travnja, a posebno su istaknuti zaposlenici koji rade na poslovima legalizacije i izdavanja građevinskih dozvola, kao i oni koji rade na povlačenju novca iz europskih i nacionalnih fondova, te na poslovima arhiva.

"Smatramo da treba nagraditi uspješne službenike i namještenike. Želimo poslati poruku i svima ostalima, koji nisu nagrađeni u prvom krugu isplate stimulacija, da se dodatno motiviraju jer u proračunu je predviđeno 200.000 kuna za vrijedne djelatnike", istaknuo je Hrebak.

Bjelovar je treći grad u Hrvatskoj pa brzini izdavanja različitih dozvola, čime se iznimno ponosimo, a ljudi koji su tome pridonijeli trebaju biti nagrađeni, poručuje Hrebak dodajući kako je u tijeku digitalna transformacija gradske uprave sa ciljem djelotvornijeg pružanja usluga građanima, ali i olakšanja posla službenicima.

"Već smo smanjili broj djelatnika, a s godinama ćemo ih i dalje smanjivati, zato ih treba propisno nagrađivati za njihovu sposobnost i trud. Cilj je razbiti dogmu da su službenici uhljebi", naglasio je Hrebak.

Bjelovar Nema tko raditi Zbog manjka radne snage kafići u Bjelovaru pred neobičnom odlukom Kolinda Grabar-Kitarović Bjelovarski sajam Agraru svake godine 500 mil. eura Goran Pauk Renata Rašović Ne rodna nego rođačka ideologija doći će nam glave
roštilj
NIKAD JEDNOSTAVNIJE
Prvi put roštiljate? Olakšajte si život s ovim priborom!

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.