Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODATNA MOTIVACIJA

Ne želi uhljebe pa gradske službenike stimulira sa po 1000 kuna

Ilustracija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
18.04.2018.
u 12:04

Smatramo da treba nagraditi uspješne službenike i namještenike. Želimo poslati poruku i svima ostalima, koji nisu nagrađeni u prvom krugu isplate stimulacija, da se dodatno motiviraju jer u proračunu je predviđeno 200.000 kuna za vrijedne djelatnike

Grad Bjelovar uveo je stimulaciju od najviše 1000 kuna mjesečno kako bi motivirao službenike i namještenike gradske uprave na aktivniji rad, a u gradskom proračunu za tu je namjenu planirano ukupno 200.000 kuna, rečeno je u srijedu na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen pravilnik kojim se utvrđuju svi potrebni uvjeti i postupak za isplatu stimulacija.

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak predstavio je 13 djelatnika koji će dobiti stimulaciju temeljem rezultata u radu od početka godine do travnja, a posebno su istaknuti zaposlenici koji rade na poslovima legalizacije i izdavanja građevinskih dozvola, kao i oni koji rade na povlačenju novca iz europskih i nacionalnih fondova, te na poslovima arhiva.

"Smatramo da treba nagraditi uspješne službenike i namještenike. Želimo poslati poruku i svima ostalima, koji nisu nagrađeni u prvom krugu isplate stimulacija, da se dodatno motiviraju jer u proračunu je predviđeno 200.000 kuna za vrijedne djelatnike", istaknuo je Hrebak.

Bjelovar je treći grad u Hrvatskoj pa brzini izdavanja različitih dozvola, čime se iznimno ponosimo, a ljudi koji su tome pridonijeli trebaju biti nagrađeni, poručuje Hrebak dodajući kako je u tijeku digitalna transformacija gradske uprave sa ciljem djelotvornijeg pružanja usluga građanima, ali i olakšanja posla službenicima.

"Već smo smanjili broj djelatnika, a s godinama ćemo ih i dalje smanjivati, zato ih treba propisno nagrađivati za njihovu sposobnost i trud. Cilj je razbiti dogmu da su službenici uhljebi", naglasio je Hrebak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije