Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tržišne okolnosti'

Zatvara se jedna od najvećih Konzumovih trgovina u Osijeku

Šibenik: Konzum na ulazu u svoje trgovine plakatima upozorava kupce da se pridržavaju zaštitnih mjera
Dusko Jaramaz/PIXSELL
18.05.2021.
u 14:33

S obzirom na to da je prodavaonica u Portanovi ujedno bila i središnja prodavaonica za uslugu online kupnje na području Osijeka, tu će ulogu preuzeti Super Konzum u Gackoj ulici 10 te će Osječani i dalje moći kupnju obavljati i iz udobnosti svog doma - stoji u priopćenju

Konzum zatvara svoju prodavaonicu u najvećem osječkom trgovačkom centru Portanova. Čine to, pojasnili su, "u okviru kontinuirane poslovne strategije optimiziranja prodajne mreže sukladno tržišnim okolnostima i s ciljem povećanja efikasnosti cjelokupnog sustava". Posljednji radni dan tog Super Konzuma bit će sutra, dakle srijeda, a poručuju kako će svih 37 radnika nakon zatvaranja biti zbrinuto "u zajedničkom dogovoru".

- Tako je svim radnicima omogućen premještaj na nova radna mjesta u druge prodavaonice u Osijeku i prigradskim mjestima, dok je jedan radnik najavio odlazak u redovnu mirovinu. Iz Konzuma zahvaljuju svim kupcima koji su dosad kupovali u prodavaonici u Portanovi na povjerenju i lojalnosti te ih pozivaju da nastave kupovati u nekoj od 15 Konzumovih prodavaonica na području Osijeka, od čega su 2 Super Konzumi i 4 Maxi Konzumi. S obzirom na to da je prodavaonica u Portanovi ujedno bila i središnja prodavaonica za uslugu online kupnje na području Osijeka, tu će ulogu preuzeti Super Konzum u Gackoj ulici 10 te će Osječani i dalje moći kupnju obavljati i iz udobnosti svog doma - stoji u priopćenju iz tog trgovačkog lanca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije