Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novčane subvencije

Za novorođene bebe u MK Group više od 42 tisuće eura

MK Group
Foto: MK Group
1/6
17.12.2020.
u 16:16

I u godini obilježenoj pandemijom korona virusa, nastavlja se već tradicionalna akcija „Podrška porodici“ u okviru koje MK Group dodjeljuje novčane subvencije zaposlenima u organizaciji koji su tijekom godine postali roditelji. Za 146 novorođenih beba u 2020. u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, od kojih je barem jedan od roditelja zaposlen u MK Group, osigurano je više od 42 tisuće eura.

Na događanju u Hotelu Sheraton, na kojemu su se na video konferenciji okupili novi roditelji iz tvrtke, Aleksandar Kostić, potpredsjednik MK Group, rekao je da je kroz akciju „Podrška porodici“ u protekle četiri godine nagrađeno 620 obitelji i više od 1000 djece ukupnom sumom u iznosu većem od 260 tisuća eura. „Strateška opredijeljenost MK Group je njegovanje pravih vrijednosti, prije svega onih obiteljskih i zbog toga sam ponosan što i ovu godinu završavamo s podrškom obiteljima koje su postale bogatije za novog člana“, istaknuo je Kostić i dodao kako je svima jasno da živimo u vremenu u kojem je neizvjesnost postala svakodnevica, ali ono što MK Group ne prepušta okolnostima je podrška svojim zaposlenicima kao i društvenoj zajednici u kojoj posluje.

Tvrtka MK Group prošle je godine za ovu akciju dobila i priznanje Privredne komore Srbije, „Prijatelj porodice“, a ove godine je na događaju prisustvovao i predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

„Akcijom „Podrška obitelji“ i današnjim događajem, tvrtka MK Group, prvi laureat priznanja „Prijatelj porodice“, koje dodjeljuju Privredna komora Srbije i Vlada Srbije, slavi život, nešto što je najvažnije za svakog roditelja, slavi djecu i budućnost. MK Group je tvrtka koja već 35 godina njeguje vrijednosti stvaranja, odgovornosti i održivosti“, ocijenio je Marko Čadež, predsjednik PKS. On je roditeljima poručio da svoju djecu uče onako kako i sami rade u ovoj tvrtki – da budu vrijedni, ustrajni, borci, kakvi su i osnivač tvrtke Miodrag Kostić i potpredsjednik Aleksandar Kostić.

Koliko je važna podrška poslodavca, naglasila je i Ana Micić, zaposlena u MK Group. „Drago mi je što je akcija tvrtke MK Group „Podrška porodici“ postala jedna lijepa tradicija. Sad kad se završio jedan dio briga i poteškoća s kojima smo se mi, koji smo dobili bebu ove godine suočavali, puno nam znači ovakva gesta poslodavca“, rekla je Micić.  

MK Group jedna je od najuspješnijih regionalnih grupacija koja posluje u domeni poljoprivrede, financija i turizma. Kroz brojne aktivnosti i društveno odgovorne projekte tvrtka nastoji pružiti adekvatan doprinos lokalnoj zajednici i podršku zaposlenima u organizaciji. Fokus tvrtke u 2020. bio je usmjeren prema pomoći zdravstvenom sistemu Republike Srbije u borbi protiv pandemije COVID-19, a u tu je svrhu donirano preko milijun eura za nabavku respiratora, medicinsku opremu, hranu i drugu pomoć ugroženim skupinama stanovništva i medicinskim radnicima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije