Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis

Uspjeh maturanata Libertas nagrađuje školarinom

Maturante dočekuju s posebnim pogodnostima
23. lipnja 2015. u 17:50 0 komentara 283 prikaza

Sveučilište Libertas nagrađuje uspjeh maturanata nižom cijenom školarine za upis na stručne i sveučilišne studije. Sami izračunajte svoju školarinu putem web-kalkulatora na www.sveucilistelibertas.hr. Odabir Libertasa za mjesto studiranja daje jedinstvenu prednost u Hrvatskoj - mogućnost studiranja na stručnim i sveučilišnim studijima. Predanim radom i odabirom vrhunskih kadrova s najprestižnijih svjetskih sveučilišta Libertas obrazuje lidere, koji će preuzeti vodeće uloge u globaliziranom svijetu.

Stručni studiji: Poslovna ekonomija; Turistički i hotelski menadžment; Menadžment športa i športskih djelatnosti; Menadžment poslovne sigurnosti

Sveučilišni studiji: Međunarodni odnosi i diplomacija; Međunarodno poslovanje; Gluma; Socijalna gerontologija

Turizam: Studij Turističkog i hotelskog menadžmenta moderan je i atraktivan program namijenjen svima koji turizam i hotelijerstvo prepoznaju kao rastuću i probitačnu granu hrvatskoga gospodarstva.

Poslovna ekonomija i međunarodno poslovanje: Znanja koja studenti stječu za vrijeme studiranja poslovne ekonomije prilagođena su strukturi i potrebama suvremenog gospodarstva. Studenti usvajaju znanja koja su tržišno atraktivna i konkurentna te se s lakoćom i brzo zapošljavaju.

Diplomacija: Cilj fakulteta je obrazovati studente iz Hrvatske i svijeta u nekoliko akademskih disciplina vezanih uz međunarodne odnose i diplomaciju. Svjesni potrebe za razmjenom iskustava, znanja i metoda, Libertas je ostvario suradnju s nekim od najprestižnijih svjetskih sveučilišta koja se bave istim disciplinama.

podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.