Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Tele2 odlazi, Telemach krenuo u promjenu izgleda trgovina

Početak je to ovogodišnjeg investicijskog zamaha, a za sada korisnici novi izgled mogu vidjeti u Zagrebu, Samoboru i Đakovu
18. siječnja 2021. u 11:56 1 komentara 668 prikaza
Telemach
Foto: Telemach
Pogledajte galeriju 1/3

Prodajna mjesta Telemacha Hrvatska od danas imaju novi  izgled i identitet, izvijestili su iz kompanije. Početak je to, navode, ovogodišnjeg investicijskog zamaha, a za sada korisnici novi izgled mogu vidjeti u Zagrebu, Samoboru i Đakovu, a u sljedećim tjednima i diljem Hrvatske. Novi izgled je, ističu  jedan korak u reorganizaciji i transformaciji poslovanja, nakon što je Tele2 prošle godine preuzela United Grupa kada  je uslijedila promjena imena kompanije u Telemach Hrvatska, dok će novi brend i vizualni identitet biti predstavljeni tijekom prve polovice ove godine.

Iz Telemacha Hrvatska ističu da je to tek prva u nizu investicija i novosti koje korisnici mogu očekivati u 2021. godini, kaže se u priopćenju, usto potsjećaju da je najavljeno ulaganje do 230 milijuna eura, što predstavlja, kažu, jednu od najvećih stranih investicija u Hrvatskoj.

EKSKLUZIVNI INtERVJU Victoriya Boklag: Telemach Hrvatska će u fiksnu i 5G mrežu uložiti 230 milijuna eura u pet godina

Dio je to petogodišnjeg plana sa 130 milijuna eura ulaganja u modernizaciju mobilne mreže, i to u proširenje pokrivenosti, poboljšanje kvalitete i uvođenje ultrabrze 5G tehnologije. Dodatnih 100 milijuna eura uložit će se u izgradnju optičke mreže koja će privatnim i poslovnim korisnicima omogućiti ultrabrzi širokopojasni Internet od 10 gigabita

Usto iz Telemacha Hrvatska poručuju da, bez obzira na sve javnozdravstvene i gospodarske okolnosti u 2020. godini, nisu mijenjali pogodnosti za zaposlenike kao ni usporili uzlazne brojke u njihovu broju. Naime, 2020. završili su s 422 zaposlena, a u prvih nekoliko dana 2021. već su povećali tim za 50 kolega.

Infrastruktura Šest novih stupova za bolji mobilni signal na Banovini

U sklopu United Grupe u Hrvatskoj, uz Telemach Hrvatska, posluju televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV kao i portal dnevnik.hr.

BILI ZAJEDNO NA VEČERI
Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?