Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svježe pripremljeni sendviči na Ini su najbolji zalogaj u danu

INA Loyalty
13.11.2020.
u 08:25

INA Loyalty i najukusniji zalogaji iz Fresh Cornera

Inine maloprodajne lokacije dnevno posjeti više od 234.000 kupaca koji na jednom mjestu uz visokokvalitetna goriva i robu široke potrošnje, mogu pronaći i bogatu gastro ponudu u Fresh Cornerima. Kako bi i dalje ostala prvi izbor kupaca u pokretu i broj jedan gastro odredište na putovanjima INA kontinuirano unapređuje i razvija aktualnu gastro ponudu. Zato, ako još niste, svakako svratite na Inu i isprobajte iznenađujuće ukusne svježe sendviče i tortilje!

Namirnice domaćeg porijekla

Sendviči i tortilje na Ini su uvijek svježe pripremljeni i dostupni u praktičnom pakiranju, a koriste se namirnice domaćeg porijekla s visokim nutritivni vrijednim sastojcima te s većim udjelom svježeg povrća, što ove zalogaje čini brzim i ukusnim obrokom na drugačiji način!

Sakupljajte bodove u INA Loyalty programu prilikom kupnje na Ini

Kroz INA Loyalty program možete sakupljati bodove prilikom gotovo svake kupnje na maloprodajnim mjestima. Jednostavno preuzmite aplikaciju INA Loyalty, a već nakon registracije u program čeka vas dar dobrodošlice – kava po izboru i 50 bodova na vašem INA Loyalty računu. Bodovi se mogu prikupiti kupnjom goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje i ostalih usluga na Ininim maloprodajnim mjestima.* Sakupljanjem bodova putem INA Loyalty programa, iznenađenja postaju sve veća! Ovisno o broju sakupljenih bodova, mijenjate statuse, a sa svakim statusom dobivate pristup različitim brojnim nagradama, pogodnostima i popustima na Inino vrhunsko gorivo ili ostali bogat asortiman na maloprodajnim mjestima. U program se možete uključiti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. Program je zaista jednostavan za korištenje – dovoljno je prilikom svake kupnje pokazati barkod na aplikaciji ili prodavaču dati svoju INA Loyalty karticu i INA na vaš račun šalje bodove. INA nudi i personalizirane nagrade prema vašim stvarnim potrebama ako dozvolite da vas se kontaktira takvim ponudama i na taj način postajete sukreator svog INA Loyalty iskustva. INA Loyalty Kontakt centar na raspolaganju vam je na 0 – 24 na 0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com.

Dakle, nakon preuzimanja aplikacije INA Loyalty možete uživati u brojnim pogodnostima i:

  • Sakupljati bodove te koristiti svoju virtualnu karticu vjernosti
  • Jednostavno iskoristiti svoje nagrade za hranu i piće u INA Fresh Cornerima
  • Pratiti napredak u statusima
  • Ostvarivati popuste na vrhunska goriva, autokozmetiku i ostale usluge* (ovisno o statusu u kojem se nalaze)
  • Pronaći najbliže Inino maloprodajno mjesto
  • Upravljati svojim Loyalty profilom

Putujte sigurno s Inom, postanite član INA Loyalty programa i isprobajte naše iznenađujuće ukusne dnevno svježe sendviče i tortilje u najbližem Fresh Corneru. Zlatko Horvat koristi svaku priliku kako bi se počastio najfinijim zalogajima i usput sakupio bodove na INA Loyalty aplikaciji. Sakupljajte bodove i vi jer tako prelazite u više statuse i osvajate nagrade, a pri prelasku iz statusa Blue u status Silver čekaju vas vrhunski hotdog ili sendvič na dar!

INA, dokazano najbolja

*Iz bodovanja su isključene cigarete, vinjete, novine i časopisi, bonovi za mobilne telefone, poklon kartice, srećke te usluge poput aplikacija Aircash, DPD paketa, plaćanja računa i servisa Paysafecard.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije