Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Promjene u Upravi u vodećoj hrvatskoj tvrtki za poslovno savjetovanje

Vedran Antoljak više nije Predsjednik Uprave, dosadašnje članice Uprave nastavljaju voditi Apsolon
24. ožujka 2020. u 11:43 107 prikaza
Apsolon
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Na jučerašnjoj skupštini društva odlučeno je da suosnivača vodeće hrvatske tvrtke za poslovno savjetovanje Apsolon i dosadašnjeg predsjednika Uprave Vedrana Antoljaka na ključnoj upravljačkoj dužnosti zamjene Mirjana Samardžić Novoselec i Nataša Ćurić Martinčević, dosadašnje članice Uprave Apsolona. Tvrtka tako nastavlja svoje poslovanje i strateški razvoj pod novom dvojnom upravom.

Komentirajući odlazak Vedrana Antoljaka, članica uprave Mirjana Samardžić Novoselec je istaknula kako je njegov doprinos u razvoju Sense savjetovanja, a kasnije i Apsolona bio neizmjeran.

Zahvaljujemo se gospodinu Antoljaku na svemu, a mi, nakon još jedne uspješne poslovne godine, nastavljamo s transformacijom i pružanjem sustavne podrške našim klijentima. I dalje ćemo ih uvoditi u digitalno doba, pomagati stvaranju pametnih i učinkovitih javnih institucija te osiguravati profitabilan rast privatnim kompanijama. I to još motiviranije, još fokusiranje i još predanije – istaknula je Samardžić Novoselec.

Nataša Ćurić Martinčević i Mirjana Samardžić Novoselec imaju preko 20 godina iskustva u savjetovanju privatnih kompanija, top menadžmenta te jačanju kapaciteta javne uprave i pripremi EU operativnih programa.

Apsolon | Autor : Promo Foto: Promo Nataša Ćurić Martinčević Ćurić Martinčević diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te završila prestižni MBA na IESE Business School u Barceloni. Posjeduje 20 godina međunarodnog radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u različitim gospodarskim sektorima – od investicijskog i korporativnog bankarstva do FMCG industrije. Vodila je projekte na različitim tržištima u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi u području razvoja poslovanja, kontrolinga, financijskog restrukturiranja, spajanja i preuzimanja, EU fondova te optimizacije troškova. Ćurić Martinčević je ujedno i potpredsjednica Udruge EU Pro pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Apsolon | Autor : Promo Foto: Promo Mirjana Samardžić Novoselec Samardžić Novoselec magistrirala je Europske studije i regionalni razvoj na Sveučilištu u Grazu. Ima preko 20 godina iskustva rada na jačanju kapaciteta javne uprave te pripremi EU operativnih programa i razvojnih strategija. Posljednjih godina angažirana je na projektima koji promiču održivi urbani razvoj i stvaranje pametnih i održivih gradova. Upravljala je složenim projektima tehničke pomoći za tijela državne uprave RH.

Toni Kukoč
Legenda Bullsa
Proslavljeni Hrvat prodao kuću za skoro 6 milijuna kuna, pogledajte o kakvoj je ljepoti riječ
s
OHR SAVJETNIK
Muči vas svrbež „tamo iza“? Saznajte kako ga se riješiti