Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM

Prilika za dodatnu promociju

Ministar turizma Gari Cappelli
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
20.12.2019.
u 08:00

Predsjedanje EU povijesni je trenutak, ističe Cappelli

Unatoč svim izazovima turističke 2019., pokazalo se kako je potražnja za našom zemljom stabilna s trendom rasta te da je Hrvatska svojom turističkom ponudom apsolutno konkurentna na globalnom tržištu.

Ministar turizma Gari Cappelli posebno je istaknuo važnost 2020., jer Hrvatska predsjeda Vijećem Europske unije što se može iskoristiti za dodatnu promociju.

– Predsjedanje je povijesni trenutak za našu zemlju i njime ćemo ojačati utjecaj i položaj Hrvatske u Europi i u svijetu. Bit će to i posebna prigoda za dodatnom promocijom naše zemlje, a osim toga, od listopada ćemo se predstavljati na svjetskoj izložbi EXPO u Dubaiju, dok će Rijeka biti Europska prijestolnica kulture – rekao je ministar turizma Gari Cappelli.

Pritom je istaknuo brojne poteze Vlade Andreja Plenkovića kako bi hrvatski turizam ostao konkurentan u tržišnoj utakmici, zaključio je ministar turizma Gari Cappelli. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
09:22 20.12.2019.

Talijanski uhljeb.Da je pola novca,koje je zamracio pod paravanom promidjbe turizma bilo dati mjesnim turistickim zajednicama,rezultati bi bili daleko bolji.

RO
roringma
09:35 20.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije