Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO HEINKEN

Odabrana nova predsjednica Uprave Heinkena u Hrvatskoj

29.10.2020.
u 14:09

Odin Goedhart, dosadašnji predsjednik Uprave Heinkena u Hrvatskoj napustio je svoju poziciju te odlučio nastaviti karijeru u Nizozemskoj, van kompanije.

Odin Goedhart, dosadašnji predsjednik Uprave Heinkena u Hrvatskoj napustio je svoju poziciju te odlučio nastaviti karijeru u Nizozemskoj, van kompanije.

Goedhart je nakon značajnih postignuća u Heinkenu, 2018. godine preuzeo vodstvo kompanije u Hrvatskoj, a zajedno sa lokalnim menadžmentom uspio je mobilizirati cijelu organizaciju prema održivosti i rastu. Čak i u vrijeme pandemije koronavirusa, „jasno je stavio naglasak na sigurnost i zdravlje zaposlenika“ kažu iz Heinkena.

Novom predsjednicom Uprave proglašena je Marta Buhlak, koja je karijeru gradila u Europe Expertu-u i Global Duty Free-u u Amsterdamu gdje je bila odgovorna za izvoz na području Europe. Osim toga, obnašala je i nekoliko pozicija prije dolaska u Heinken u Hrvatskoj pa je bila i direktorica Ljudskih resursa Grupe Zweic.

Buhlak je nekoliko godina radila i kao dio globalnog Heinkenovog tima za ljudske resuse u Amsterdamu, gdje je bila i na poziciji HR direktorice za Europu. 

Nova predsjednica Uprave nastojat će jačati odnose s potrošačima i kupcima te fokusirati se na rast udjela na tržištu i daljnji razvoj agilnog načina rada, kažu iz Heinkena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije