Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISKA POTRAŽNJA

Lufthansa ni ove zime neće letjeti na relaciji između Zagreba i Münchena

Lufthansa at Frankfurt Airport
SEBASTIAN GOLLNOW/DPA/PIXSELL
07.09.2021.
u 08:56

Kompanija je liniju  München-Zagreb-München ukinula zbog niske potražnje, ostavljajući pritom mogućnost da je ponovo uvedu.

Ni ove zime neće prometovati Lufthansina linija München-Zagreb-München.

Njemačka aviokompanija Lufthansa ukinula je privremeno liniju München-Zagreb-München s 01. prosincem 2020. godine. Unatoč tome što su bile najave za redovne letove na spomenutoj liniji u ljetnom redu letenja, to se nije dogodilo. Potom je najavljena linija do kraja listopada ove godine, no u međuvremenu došlo je do još jedne odgode.  

Kompanija je liniju  München-Zagreb-München ukinula zbog niske potražnje, ostavljajući pritom mogućnost da je ponovo uvedu. Kako se to nije dogodilo u dva naredna razdoblja, kompanija je tu mogućnost odgodila sve do proljeća 2022. godine,  javlja Croatian Aviation

München i Zagreb ostat će povezani Croatiom Airlines koja prometuje na toj liniji. 

VIDEO: Hrvatska konačno ukida biljege, suludu birokratsku stvar: Evo koja pravila sad vrijede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije