Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Kako uštedjeti vrijeme?

Prednosti ispravnog delegiranja velike su – od uštede vremena do razvoja zaposlenika! Upravo zato, pod organizacijom Poslovnog dnevnika nudimo i seminar na tu temu.
21. veljače 2018. u 13:14 233 prikaza
seminar
Foto: Thinkstock

Zaposleni ste na menadžerskoj poziciji, mnogo radite, na poslu ste prvi i odlazite posljednji, ali obujam posla se ne smanjuje. Rokovi vas pritišću, posao se gomila, a vi imate sastanke cijeli dan.

Vrijeme je da započnete s delegiranjem!

Mnogim menadžerima, osobito onima koji su tek stupili na tu funkciju, najveći je izazov delegirati zadatke svom (novom) timu iz brojnih razloga. Jedan od najčešćih jest što ne znaju kako ili kako to najbolje napraviti.

Često je jako teško prepustiti odgovoran posao nekom drugom ako sami za njega odgovaramo, osobito kad ste svjesni da posjedujete najviše informacija i znanja o njemu, no to je katkada jedino rješenje.

Prednosti ispravnog delegiranja su velike – od uštede vremena do razvoja zaposlenika! Upravo zato, u organizaciji Poslovnog dnevnika nudimo i seminar na tu temu.

Naziv seminara: "Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom"

Seminar je namijenjen vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima, rukovoditeljima, projektnim menadžerima i voditeljima timova svih razina u organizaciji, a osobito se preporučuje zaposlenicima koji su u planu razvoja menadžerske karijere i koji će u skoroj budućnosti preuzeti odgovornost za upravljanje timom, nedavno su bili promovirani ili su već preuzeli menadžersku funkciju, ali postoji potreba za unapređenjem njihovih upravljačkih kompetencija.

Saznaj više OVDJE

Datum održavanja: 27.2.2018.

Prijavi se OVDJE

O predavačima:

Ivana Zvrko,  Magistra edukacije. Pohađa poslijediplomski studij Organizacija i Management na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu, u upravljanju kvalitetom edukacija u Europi i implementaciji regionalnih projekata.

Hana Dužević, Magistra psihologije i edukacije psihologije. Radila je kao stručnjak za razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj Lutriji, u procesu selekcije zaposlenika, mentoriranja, upravljanja procesom radne uspješnosti, sustava motiviranja i nagrađivanja zaposlenika i timova, razvoja i edukacije.

ORGANIZATOR: Poslovni dnevnik – Večernji list d.o.o.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Tel: + 385 1 6326 085

e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na www.poslovni.hr/seminari/

podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti