Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
M.D. Ranganath

Financijski direktor indijskog Infosysa podnio ostavku

Infosys
Foto: ABHISHEK CHINNAPPA/REUTERS/PIXSELL
20.08.2018.
u 13:31

Ranganath će nastaviti raditi kao financijski direktor do 16. studenoga ove godine, priopćili su iz Infosysa, dodajući kako će upravni odbor odmah započeti potragu za zamjenom

Glavni financijski direktor drugog po veličini indijskog izvoznika softverskih usluga Infosysa podnio je ostavku samo sedam mjeseci nakon što je tvrtka dobila novog glavnog izvršnog direktora.

U priopćenju objavljenom u subotu na internetskoj stranici Bombajske burze, upravni odbor kompanije naveo je da je prihvatio ostavku financijskog direktora M.D. Ranganatha, koji je na tom položaju od 2015. godine.

Ranganath će nastaviti raditi kao financijski direktor do 16. studenoga ove godine, priopćili su iz Infosysa, dodajući kako će upravni odbor odmah započeti potragu za zamjenom.

"Nakon uspješne 18-godišnje karijere u Infosysu, uključujući i protekle tri ključne godine na položaju financijskog direktora, sada planiram tražiti profesionalne prilike na novim područjima", prenosi Infosys Ranganathovu izjavu.

Ranganath nije odmah odgovorio na pozive da komentira ostavku.

Infosys je nekada bio krunski dragulj indijske IT industrije, vrijedne 154 milijarde dolara, da bi se prošle godine njihovi utemeljitelji i poslovni čelnici sukobili u javnosti s tadašnjim izvršnim direktorom Vishalom Sikkom zbog navodnih propusta u upravljanju.

U kolovozu prošle godine Sikka je napustio kompaniju da bi u siječnju ove godine kormilo preuzeo Salil Parekh.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije