Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVENA KONFERENCIJA

Domaći i svjetski stručnjaci o novim trendovima u zdravstvenom turizmu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
18.10.2021.
u 20:52

konferencija se tradicionalno održava na engleskom jeziku, a okupit će svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja

Konferencija zdravstvenog turizma Crikvenica International Health Tourism Conference održat će se 4. i 5. studenoga 2021. godine devetu godinu zaredom u Hotelu Katarina u Selcu.

Organizatori su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, a suorganizatori su već tradicionalno Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije Thalassotherapia Crikvenica i Poliklinika Terme Selce.

Ove godine u hibridnom izdanju, konferencija se tradicionalno održava na engleskom jeziku, a okupit će svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja, a sve s ciljem kako bi se razmotrili najnoviji trendovi u zdravstvenom  turizmu, razmijenila iskustva te pronašli novi načini komuniciranja u ovim pandemijskim vremenima.

- Iako i ove godine COVID-19 puni novinske stupce i naslovnica portala, u našem okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim  uslugama niti zdravstvenim turizmom općenito, a Kvarner i Crikvenica imaju puno za ponuditi svima kojima je potreban oporavak,  bogat morski zrak i blaga klima. Uvjeti poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti rješenja i poglede na postavke i razvoj raznovrsne turističke ponude, osobito zdravstvenog turizma, a ugledni govornici podijelit će svoja znanja i iskustva -  rekao je  doc.dr.sc Vladimir Mozetič, dr. med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, uz kojeg će na konferenciji sudjelovati,  između ostalih, dr. Mario Škugor, endokrinolog i direktor za edukaciju ugledne američke Klinike Cleveland, Velimir Šonje, ekonomski  analitičar, i mnogi drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije