Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

COMBIS-u prestižna nagrada u konkurenciji 1100 Microsoft partnera

"Ova nagrada je pokazatelj uistinu uspješnog poslovanja i partnerstva s Microsoftom. Istodobno, ovo je izuzetna pohvala za COMBIS tim koji uključuje više sektora i odjela kao što su sistemska integracija, aplikativni razvoj i marketing"
08. lipnja 2017. u 17:41 0 komentara 440 prikaza
Hrvoje Išek
Foto: Promo

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS osvojio je nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2017 za Hrvatsku. Microsoft Partner of the Year je priznanje američke kompanije koje se dodjeljuje partnerima za izvrsnost u inovaciji i implementaciji rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, a ove godine u odabiru je sudjelovalo čak 2500 tvrtki iz 119 zemalja širom svijeta.

 

tipkovnica Istraživanje Tvrtke još uvijek oprezne spram tehnologije
 

"Ova nagrada je pokazatelj uistinu uspješnog poslovanja i partnerstva s Microsoftom. Istodobno, ovo je izuzetna pohvala za COMBIS tim koji uključuje više sektora i odjela kao što su sistemska integracija, aplikativni razvoj i marketing. Zadovoljan sam i ponosan što je upravo naša Cloud ekspertiza istaknuta kao najbolja u zemlji, čestitam svima zaslužnima za ovo veliko priznanje", komentirao je Hrvoje Išek, predsjednik Uprave COMBISa.
 
COMBIS se posebno istaknuo kao vodeći Microsoftov partner u provođenju Cloud transformacije u Hrvatskoj. COMBISov tim podatkovnih znanstvenika je razvio nekoliko rješenja, kao što su ERScheduler, Olive Manager i HireMe, za različite industrije poput bankarstva i telekomunikacija koristeći Azure Machine Learning za prediktivne analitike.
 
Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina uputila je iskrene čestitke COMBISu na ovom značajnom priznanju koje je posljedica transformacije same kompanije te COMBISovog angažmana u podršci korisnicima u njihovoj digitalnoj transformaciji.

"Biti Microsoft Partner godine u Hrvatskoj, u konkurenciji 1100 Microsoft partnera, predstavlja veliko priznanje. COMBIS je pomaknuo svoj fokus korak dalje od samog klasičnog IT pristupa što mu omogućava da nezaustavljivo razvija svoje mnogobrojne potencijale. Poslovne performanse COMBISa u području Clouda koje smo imali priliku vidjeti, postavljaju ljestvicu izvrsnosti uistinu visoko, ali i najavljuju novi smjer naše partnerske suradnje", rekla je Lejla Zukić-Krivdić.

 

Hrvoje Išek Cisco UC platforma Novi projekt Hrvatskog Telekoma i COMBIS-a
 

Nagrade Microsoft Partner of the Year odlaze u 103 zemlje, a dodjela nagrada, na kojoj će biti i COMBIS, održat će se na Microsoft Inspire konferenciji u Washingtonu od 9. do 13. srpnja 2017. godine.
 

"Izuzetno nam je drago što je COMBIS ponovno postao Microsoft Partner of the Year, posebice nakon niza odličnih inicijativa i projekata na kojima smo radili - od razvoja usluga u oblaku i brojnih uspješnih implementacija, preko stvaranja prepoznatljivosti COMBIS2Cloud i COMBIS4Cloud portfelja do promocije naših usluga na cloud.combis.hr. Ova nagrada je veliko priznanje za naš rad", rekao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u COMBISu.

 

Seksizam ne vjeruju im Žene češće špijuniraju muškarce nego oni njih i to ovako.... Combis PROGRAMIRANJE Combis hackathonom želi privući mlade i talentirane studente KING ICT Veliko priznanje KING ICT Microsoftov partner godine za BiH u 2017. godini
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.