Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIJA

Biograd Boat Show održava kontinuitet najvećeg srednjeeuropskog nautičkog sajma

Biograd Boat Show
Foto: Biograd Boat Show
1/11
14.10.2020.
u 15:31

Od srijede 21. do nedjelje 25. listopada u Ilirijinoj Marini Kornati u Biogradu na Moru

22. međunarodni nautički sajam Biograd Boat Show, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., spreman je otvoriti vrata izlagačima i posjetiteljima u srijedu 21. listopada, te će usprkos novim okolnostima, uz sve epidemiološke mjere, održati tradiciju najvećeg nautičkog sajma u Srednjoj Europi.

Sajam je zbog aktualnih prilika produžen na pet dana, do 25. listopada, a otvoreni prostor treće najveće marine u zemlji, kategorizirane s četiri sidra i svježi morski zrak jamče sigurno okruženje. Bliska suradnja i koordinacija ekipiranih profesionalnih službi društva Ilirija, s Civilnim stožerom i epidemiolozim jamči sigrnost izlagača i posjetitelja sajma.

Foto: Biograd Boat Show

Tradiciju najvećeg sajma plovila u Srednjoj Europi zadržali su i ove godine s 240 izlagača i gotovo izjednačenom lanjskom rekordnom broju plovila. Njemačko i slovensko skidanje ograničenja putovanja u Hrvat­sku, odnosno Zadarsku župani­ju, znatno je uvećao odaziv većih plovila do 20 metara, te ujed­no osnažilo međunarodni dola­zak na sajam, ističu organi­zatori.

Kontinuitet unatoč pandemiji

Biograd Boat Show je poznat po gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada koji jedinstveno živi uz ovaj događaj sa izlagačima i gostima. Po tome je i prepoznat među članovima IFBSO, Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, čiji su zlatni član.

Za­hvaljujući podršci nacionalnih i županijskih tijela te Grada Biograda na Moru, i nastavkom suradnje s Hrvatskom gospodarskom ko­morom i Hrvatskom turistič­kom zajednicom, uz ekipiranost i trud profesionalnih službi Iliri­je d.d., unatoč globalnoj pande­miji, omogućeno je održati kon­tinuitet događaja od iznimnog značaja za nautičku industriju i nautički turizama, kao najkon­kurentniji i najkvalitetniji vid hrvatske turističke ponude.

Foto: Biograd Boat Show

Važnost B2B

Biograd “B2B”, platforma za poslovno umrežavanje nautičkog sektora, kao višegodišnja posebnost BBS-a ove godine više nego ikad ima istaknuto značenje, posebno snažno u segmentu video kontakata i sastanaka.

U sklopu “B2B” Hrvatska gospodarska komora organizira 4. HGK da­ne nautike, čiji kongresni pro­gram je proširen na tri dana (od 21. do 23. listopada) te oku­plja Udruženja - marina, male brodogradnje, pružatelja uslu­ga na plovilima – charter, tu­rističkih brodara, te Zajednice ronilačkog turizma, odnosno svih predstavnika realnog sek­tora nautičke industrije i turiz­ma i državnih institucija, da­jući BBS-u značenje i Kongre­sa hrvatske nautičke industri­je i turizma, ističu organizato­ri.

Kao dio Biograd B2B-a, Croatia Charter Expo uz halu B u zapadnoj Marini Kornati omogućena je tvrtkama i prezentaciju na vlastitim plovilima, gat 14, a prijavljene čarter tvrtke imaju flotu od preko 1600 jahti.

Foto: Biograd Boat Show

Uz predstavljanje i noviteta i premijere, vjerujemo da će program BBS uz atraktivnost posjetiteljima, ubrzati umrežavanje, razmjenu informacija i povezivanje poslovnih nositelja, te time olakšati pripremu složene poslovne 2021. godine, kazali su nam domaćini.

Sadržaj nastao u suradnji s Biograd Boat Show

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije