Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

150.000 korisnicu INA Loyalty programa dočekalo iznenađenje na maloprodajnom mjestu

INA Loyalty program
03.02.2021.
u 09:28

INA kontinuirano nagrađuje vjerne kupce – nedavno je nagrađen 100.000 korisnik programa, a sada i 150.000 korisnica, i to Ininom karticom u vrijednosti od 2.000 kuna te direktnim članstvom statusa Gold u INA Loyalty programu.

Ako si u zadnje vrijeme na Ininim maloprodajnim mjestima primijetio/la vizual Zlatka Horvata koji te pozdravlja na ulasku ili kupce koji prilikom kupnje na blagajni pokazuju svoj mobitel ili INA Loyalty karticu – onda sigurno već znaš da se radi o Ininom novom programu vjernosti – INA Loyalty. Riječ je dakle o potpuno novom digitalnom konceptu koji se temelji na INA Loyalty mobilnoj aplikaciji, kroz koju možeš sakupljati bodove prilikom gotovo svake kupnje na Ininim maloprodajnim mjestima i ostvariti popuste na proizvode i goriva, a nudi i brojne druge pogodnosti i iznenađenja!

INA kontinuirano nagrađuje vjerne kupce – nedavno je nagrađen 100.000 korisnik programa, a sada i 150.000 korisnica, i to Ininom karticom u vrijednosti od 2.000 kuna te direktnim članstvom statusa Gold u INA Loyalty programu. Na maloprodajnom mjestu INA Dubrava dočekao ju je Zlatko Horvat, ambasador programa koji je pritom izjavio: „Najdraže mi je kad mogu nekoga razveseliti! Uvjeren sam da je Nataši ovo lijepo iznenađenje. INA Loyalty zajednica raste iz dana u dan –  drago mi je da su kupci prepoznali vrijednost ovog jednostavnog programa vjernosti. Sakupljaš bodove, dočekuju te nagrade i još k tome čuvaš svoj novčanik! Idealno!“

150.000 korisnica INA Loyalty programa Nataša Duspara, uz kontinuirane izazove i iznenađenja u sklopu programa, moći će uživati u pogodnostima statusa Gold – bilo kojem gastro proizvodu kao poklonu dobrodošlice, 15 lipa popusta po litri na sva Class Plus goriva, 10 lipa popusta po litri na standardna goriva, 15% popusta na auto kozmetiku te nadogradnji usluge pranja vozila. Ona je zahvalila Ini na neočekivanoj gesti: „Odličan početak godine! Hvala Ini na ovoj nagradi! S obzirom na to da sam promovirana direktno u status Gold, mislim da ću odmah preuzeti nešto fino iz Fresh Cornera kao dio svojeg dara dobrodošlice. Preporučam svima da instaliraju INA Loyalty aplikaciju – jednostavno je i zabavno!“

Pogledaj ovdje kako je izgledao susret Zlatka i Nataše.

Pogodnosti programa u međuvremenu je prepoznalo još više kupaca i približava se magičnoj brojci od 200.000. Uključi se i ti u INA Loyalty program i otkrij sve što te čeka, a ako imaš sreće, možda baš ti budeš 200.000 član programa kojeg također čeka posebno iznenađenje!

  • Jednostavno, brzo i pregledno

U program se možeš uključiti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje. Više od 70 % kupaca Ine koji su se već učlanili u program odlučilo se za mobilnu aplikaciju kao način na koji koriste svoje pogodnosti zbog njene jednostavnosti – uvijek je uz ruku prilikom svake posjete Ini te nudi digitalne kupone za popuste i nagrade.

  • Nagrade dobrodošlice

Preuzimanjem aplikacije INA Loyalty postaješ član statusa Blue i čeka te dar dobrodošlice – kava po izboru iz Fresh Cornera i 50 bodova na tvom Loyalty računu. U idućim statusima – Silver, Gold i VIP, pokloni dobrodošlice, nagrade i iznenađenja postaju još bolji.

  • INA Loyalty Kontakt centar

U slučaju dodatnih pitanja, uvijek se možeš javiti u INA Loyalty Kontakt centar na 0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com koji su kupcima na raspolaganju 0 – 24. Na web stranici programa www.inaloyalty.hr možeš detaljnije proučiti što sve INA Loyalty nudi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije