Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovali na izložbu

VIDEO Rimčeva Nevera u Kaliforniji sudjelovala u sudaru s motociklom

Foto: dak_dak_07/Instagram
1/5
17.08.2022.
u 13:25

Osim videa, autor je objavio i nekoliko fotografija na kojima se vidi minimalna šteta na stražnjem braniku Nevere, a može se primijetiti i kako je motociklist sam ustao s ceste, što indicira da nema teže ozlijede.

Rimčeva Nevera otputovala je na Moterey Car Week, izložbu automobila koja se ove godine održava od 12. do 21. kolovoza u gradu Monterey u Kaliforniji. Na službenim su se stranicama pohvalili kako su "doveli zabavu u Monterey" no prema jednoj objavi na društvenim medijima, čini se da su pri dolasku naletjeli na problem. Točnije rečeno, problem je naletio na njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota S. (@dak_dak_07)

Video koji je korisnik dak_dak_07 objavio na svom Instagram profilu prikazuje sudar motociklista i Nevere na cesti u blizini Santa Monice. U opisu videa autor kaže da se s ocem vozio cestom uz obalu Pacifika kada se ispred njih motocikl zabio u stražnju stranu Nevere. Njegov otac je rekao vozaču Nevere da je vidio motociklista u pitanju kako divlja cestom prije sudara.

Osim videa, autor je objavio i nekoliko fotografija na kojima se vidi minimalna šteta na stražnjem braniku Nevere, a može se primijetiti i kako je motociklist sam ustao s ceste, što indicira da nema teže ozlijede.

Komentara 4

KU
kuzmatron
14:09 17.08.2022.

Nemoguce. Antivakseri tvrde da Nevera ne postoji i nije homologirana. Cgi

Avatar messerschmittt
messerschmittt
15:05 17.08.2022.

USA nema homologacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije