Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ferenščica

Zalutali metak pogodio stolariju balkona na kojem se u tom trenutku nalazila vlasnica stana

stoja juratović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
29.04.2016.
u 11:04

Nepoznati je počinitelj ispalio hitac iz vatrenog oružja, čije je zalutalo zrno udarilo u strop balkona na kojem se nalazila.

Zbog zalutalog metka na zagrebačkoj Ferenščici zamalo je stradala Stoja Jurasović (62).

Nepoznati je počinitelj ispalio hitac iz vatrenog oružja, čiji je zalutali metak  pogodio okvir stolarije na balkonu na kojem se u tom trenutku nalazila.

Vlasnica stana nije ozlijeđena, zabilježena je samo manja materijalna šteta, objavili su iz zagrebačke policije.

>> Čekićem udario po pušci nakon čega je opalila i teško ozlijedila maloljetnika

Komentara 2

IZ
izbrisan
17:05 29.04.2016.

Ma su samo novinari,a i lektori u VL.Pa svakom je valjda jasno,ispaljeno zrno krece se iskljucivo pravocrtno,dok ne udari u neku prepreku.Nema lutanja.

DU
Deleted user
12:24 02.05.2016.

Zaboga; pa zalutali jer pisac vijesti sasvim razumno pretpostavlja da onaj tko je pucao, nije kanio pucati u stolariju. Htio je u nekoga ili nešto pucati pa je bio ili pijan, ili slabovidan ili loš strijelac, te je ciljajući drugo,o, pogodio drvenariju na balkonu. Istina, moguće je da netko puca iz obijesti u bilo što. Samo da vidi hoće li nešto oštetiti ili mu se posreći pa nekoga i ubije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije