Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
balet

Velike gužve ispred HNK: Krenula prodaja ulaznica za Orašara

Zagreb: Ispred HNK  je krenula prodaja ulaznica za balet Orašar
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
03.11.2021.
u 11:58

U središtu je priče djevojčica Klara, koja je za Božić na dar dobila drvenog lutka, Orašara. Njezin lutak noću oživi, upusti se u rat s miševima te povede djevojčicu kroz svijet plesne čarolije.

Od jutros su u prodaji ulaznice za "Orašar", balet Pjotra Iljiča Čajkovskog, koji se u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu izvodi u koreografiji ukrajinskog koreografa Vladimira Malakhova. Zato su od jutra ispred HNK velike gužve i redovi za kupnju ulaznice koja se može i kupiti online, no tolika je navala da je stranica kazališta bila satima u padu.

Prva je izvedba na rasporedu 1. prosinca, a tijekom tog mjeseca ima ih više od desetak, kao i u siječnju.

"Ulazak na dio predstava bit će u skladu s trenutno propisanim epidemiološkim mjerama (mjerenje temperature, maske, razmak), a ulazak na drugi dio predstava bit će moguć samo s COVID potvrdom. Na rasporedu je naznačeno za koje predstave su obavezne COVID potvrde. COVID potvrdom se smatra potvrda o potpunom cijepljenju, COVID test ne stariji od 48 sati i potvrda o preboljenju (9 mjeseci). Covid potvrda nije potrebna za djecu do 12 godina. Pretplatnici pretplate 3 i pretplate 7 balet Orašar gledat će sa svojih pretplatničkih mjesta u terminima označenima za pretplate", piše HNK.

U središtu je priče djevojčica Klara, koja je za Božić na dar dobila drvenog lutka, Orašara. Njezin lutak noću oživi, upusti se u rat s miševima te povede djevojčicu kroz svijet plesne čarolije.

Ključne riječi

Komentara 1

FN
Fr@njo
12:41 03.11.2021.

bas zgodno..red kao u doba revolucije u samoupravnoj tvrdjavi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije