Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULICA U KOJOJ ŽIVI I PLENKOVIĆ

Strava u Zagrebu: Mladić nožem ubio člana obitelji pa pokušao pobjeći, policija ga ulovila

Zagreb: Mladić nožem ubio oca na Črnomercu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
02.03.2024.
u 12:42

Stravično ubojstvo dogodilo se u kući na Črnomerecu. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.

Mlađi muškarac je danas u Zagrebu oštrim predmetom usmrtio 51-godišnjeg muškog člana obitelji, javlja policija. Nemili događaj odigrao se oko 11 sati na Črnomerecu.

"Danas, 2. ožujka, oko 10:58, Črnomerec, mlađi muškarac je oštrim predmetom usmrtio 51-godišnjeg muškog člana obitelji. Na ulici, prilikom bijega, policijski su službenici ga uhitili te je pod nadzorom policije. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje", objavila je policija.

Portal 24sata neslužbeno navodi da je mladić usmrtio oca. Dodaju i da u toj istoj ulici živi i premijer Andrej Plenković, koji je trenutno na službenom putovanju u BiH.

Uskoro više...

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Ubojstvo u Velikoj Gorici: Ubio majku, okružili ga u kući specijalci

Komentara 13

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:56 02.03.2024.

Totalno urušene tradicionalne obiteljske vrijednosti. Ako svima treba psiholog onda se moramo zapitati kakvo je ovo društvo.

Avatar Seurat
Seurat
12:52 02.03.2024.

Pa šta je strava? To su obiteljski odnosi, gdje nitko nije autoritet, nitko se ne moli i nitko ne kleči. Nešto poput uređenja koje traže "protuprosvjednici" na trgu.

VI
Vivian
14:56 02.03.2024.

Plenkovic zivi u blizini ali se u njega ne sumlja jer je na sluzbenom putu? Zasto se on uopce spominje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije