Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski tjedan sporta

Prepoznatljiva smo zemlja po sportskim rezultatima, ali se malo krećemo

tomislav paskvalin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
12.09.2015.
u 12:29

On je na Europskom trgu, osim domaćih prolaznika, izazvao pozornost grupe turista iz Kine koji su, čuvši da je riječ o gradonačelniku, trčali za njim i opkolili ga da se zajednički fotografiraju

S Europskog trga krenulo je jutros petnaestak biciklista predvođenih pomoćnikom ministra obrazovanja i sporta Tomislavom Paškvalinom (na fotografiji) na središnji događaj Europskog tjedna sporta na Bundeku. 

– Cijela Europa je aktivna.  Cilj je da se ljudi bave fizičkim aktivnostima i nadam se da ćemo ih potaknuti. Na Bundeku će biti sedam mjesta s tradicionalnim i manje poznatim sportovima,  moći će se saznati prednosti i problemi bavljenja sportom. Mala smo zemlja s prepoznatljivim rezultatima, ali imamo nisku razinu aktivnosti – kazao je Paškvalin.

Podršku organizatoru Ministarstvu obrazovanja i sporta dao je i gradonačelnik Milan Bandić. On je na Europskom trgu, osim domaćih prolaznika, izazvao pozornost grupe turista iz Kine koji su, čuvši da je riječ o gradonačelniku, trčali za njim i opkolili ga da se zajednički fotografiraju.

– Najvažnije se kretati, tko kako može. Ravnoteža duha i tijela je najvažnija. Mens sana in corpore sano – poručio je Bandić. 

>> Od 7.9. u Zagrebu prvi Europski tjedan sporta

Komentara 2

KO
kokek
16:30 12.09.2015.

sta ovaj paskvalin serka nek ode na bjelolasicu vidit kako je vodio nesto dobro pa nek ne pametuje o icemu ikome ikad...

RP
rpzagreb
19:05 13.09.2015.

Pametnije i normalnije članke sigurno imaju u Sjevernoj Koreji. Gdje pišu samo i isključivo o dragom vođi. Tako i novinari VL prate svaki korak i riječ koju kaže bandić. Totalna mizerija od novinarstva i izdavačke kuće. Još nisam vidio članak gdje je bandic napravio nešto krivo ili loše........vjerojatno su svi novinari i urednici VL članovi bandićeve sekte i družbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije