Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački holding

Predsjednik Nadzornog odbora bit će profesor s Ekonomije Ivo Družić

bandić, čović
Renato Branđolica
22.04.2010.
u 16:24

Skupština Holdinga sutra će smijeniti NO koji je kontrolirao Milan Bandić i postaviti novi. NO imat će pet članova: D. Kovačević, J. Kregar, A. Buneta, a predsjednik će biti profesor na Ekonomiji Ivo Družić. Petog člana imenovat će radnici.

Skupština Zagrebačkog holdinga sutra će smijeniti cijeli Nadzorni odbor koji je kontrolirao Milan Bandić i postaviti novi. Umjesto dosadašnjih devet, novi Nadzorni odbor imat će pet članova: Dragan Kovačević (HNS), Josip Kregar (nezavisni), Anđelka Buneta (SDP), a predsjednik će biti profesor na Ekonomskom fakultetu Ivo Družić (nestranački). Ime petog člana doznat će se na samoj sjednici, a postavit će ga zaposlenici Holdinga.

U Holdingovu upravu koju zasad čine predsjednik Ivo Čović (SDP), Vlasta Pavić (SDP) i Branimir Delić (nestranački) ući će još Damir Novinić (iz kvote HSLS-a) i Alenka Košiša Čičin Šain (HNS).

Iz sastava novoga Nadzornog odbora i uprave Zagrebačkog holdinga naziru se i konture buduće koalicije u Zagrebu: SDP-HNS-HSLS.

Komentara 2

FS
fsgghhtre
20:06 22.04.2010.

Je li to onaj Družić?! Drug Družić...

KR
kreont
23:53 22.04.2010.

Drago mi je bilo tko doli presvijetli seljo beljo Milana Banditića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije