Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras u Mjesnom odboru Cvjetni trg

Pozivaju se građani na susret "Kretanje mojim kvartom"

Kretanje mojim kvartom
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
21.09.2016.
u 14:45

Pod sloganom "Kretanje mojim kvartom" večeras je organiziran susret na kojem će građani moći iznijeti svoje mišljenje o nedostatku nogostupa i biciklističkih staza, nesporazumima pješaka i biciklista te svim problemima s kojima se svakodnevno suočavaju u prometu.

Večeras od 18 do 20 sati u Mjesnom odboru Cvjetni trg (Prolaz sestara Baković 3/1) održat će se susret s građanima pod nazivom "Kretanje mojim kvartom".

Susret će se održati u sklopu ovogodišnjeg programa Europskog tjedna mobilnosti (16.-22. rujna), najveće manifestacije posvećene održivoj urbanoj mobilnosti, a organiziraju ga ODRAZ-Održivi razvoj zajednice, Grad Zagreb i Udruga "Sindikat biciklista".

Cilj projekta je povećati sudjelovanje građana i ojačati njihove kapacitete za konstruktivno sudjelovanje u savjetovanju o mobilnosti u gradu. Stoga organizatori pozivaju što veći broj građana kako bi iznijeli svoje mišljenje o problemima nogostupa i parkiranja, biciklističkim stazama koje nisu funkcionalne te pješacima i biciklistima u sukobu, kako bi dijalogom došli do mogućih rješenja problema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije