Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao se izvući

Policija ga zaustavila u središtu Zagreba zbog prekršaja, a onda se još gore 'uvalio'

Policija
Jurica Galoić/PIXSELL
05.06.2019.
u 13:27

Muškarca su u utorak oko 14 sati u Ulici Gornje Prekrižje zaustavili pripadnici interventne policije zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Vozač koji je u utorak na zagrebačkom Gornjem Gradu počinio prometni prekršaj mogao bi odgovarati i kazneno jer je se od kazne bezuspješno pokušao 'izvući' guranjem u ruku dvjesto kuna policajcu, izvijestila je zagrebačka policija koja će 45-godišnjeg vozača prijaviti Uskoku zbog davanja mita.

Muškarca su u utorak oko 14 sati u Ulici Gornje Prekrižje zaustavili pripadnici interventne policije zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a on se s dvjesto kuna u rukama obratio policajcu i tražio da ga pusti.

Osumnjičenik je potom pokušao staviti novac u ruku policijskom službeniku koji ga je upozorio da time čini kazneno djelo, ali mu je on svejedno ponovno ponudio da uzme novac, kažu u policiji.

Protiv muškarca će biti podnijeta prijava Uskoku pa mu uz prekršajnu kaznu prijeti i kazneni progon zbog davanja mita za što je prema Kaznenom zakonu propisana kazna od jedne od osam godina zatvora.

Video: Pogledajte snimku rotora u Remetincu

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Mima40
19:00 05.06.2019.

Trebao mu je ponuditi više😂😂

DU
Deleted user
19:15 05.06.2019.

Ni policija nije vise sto je nekad bila,nekada si se mogao dogovoriti😏

Avatar Niškorist
Niškorist
10:43 06.06.2019.

200 kn je vrijeđanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije