Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIO JURIČAN

Pokrenuo 'Gradonačelnik svemira' i najavio za sutra bdijenje kod Holdinga

Gradonačelnik svemira
Foto: Dario Juričan
1/3
07.03.2020.
u 16:43

Kako ističe, late night talk show 'Gradonačelnik svemira' namijenjen je za Youtube

Danas je lansirano snimanje projekta Gradonačelnik svemira - late night talk showa Darija Juričana.Talk-show je sniman u zagrebačkoj Dubravi, a lokalno stanovištvo sudjelovalo je u snimanju samog showa. 

- Ansambl Jeboton svirao je cijelo jutro, a narodu se dijelio kanape i slastice, dok su najhrabriji koji su ušli u ispovjedaonicu dobili za nagradu - kavijar. Iduće snimanje biti će u Sesvetama, a izbor za novog influncera/-icu biti će 21.3.2020. - navodi se u priopćenju, a sam show je primarno namijenjen YouTubeu i trebao bi startati u travnju 2020.

Dario Juričan najavio je bdijenje sutra u 20:30 kod Zagrebačkog holdinga jer će se, kako navodi, 'navršiti ravno dva mjeseca od desanta na Holding', te ističe kako očekuje od Milana Bandića i Davora Bernardića da dobije kao nemoralni pobjednik predsjedničkih izbora Holding kao plijen

Video: Juričan ispred Holdinga

Komentara 4

DU
Deleted user
16:45 07.03.2020.

Juričan, nastavi narod te podržava. Između Bandića i Juričana BIRAM UVJEK JURIČANA! Postaješ legenda. Dalje tako!

KO
Kokoiduhovi
19:06 09.03.2020.

Gospodine Juričan, Vi biste trebali organizirati skupljanje potpisa za raspisivanje referenduma za opoziv gradonačelnika Bandića, jer bi bilo najbolje da Vi preuzmete gradonačelničke ovlasti.

IB
iva.begovic
08:10 12.03.2020.

S napadima na Bernardića kojima malo tko razumije razlog, Juričan je presao biti interesantan. Otupio je oštricu protiv Bandića time što mu je Bernardića stavio rame uz rame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije