Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetili pištoljima

Osumnjičeni za pljačku: Natjerali ljude da legnu na pod i odnijeli 100.000 kn!

Lanište pljačka
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
25.03.2014.
u 14:32

Oni su u strahu legli na pod, a prestrašena zaposlenica S. D. lopovima je predala oko 100.000 kuna.

– Legnite na pod, odmah – vikao je E. M. (28) na ulazu u Raiffeisen banku tog 8. ožujka ove godine na zagrebačkom Laništu.

Njegov kompanjon O. G. (27) pištoljem je prijetio zaposlenici S. D. (28) i naredio joj da mu preda sav novac koji imaju. Policija je u subotu uhitila O. G., a potom i E. M. dva dana poslije. Naime, oni su se te subote nešto prije 9 sati dovezli do parkirališta ispred caffe bara "Brooklyn" na Laništu, koji se nalazi tri minute hoda od banke. Tamo su ostavili auto Nissan Almeru, čiji je vlasnik pljačkaš E. M. Uputili su se prema banci, upali unutra s maramama preko lica i odmah zaprijetili pištoljem zaštitaru A. V. (45), zaposlenicima D. K. (35) i D. M. (35) te klijentu B. R. (48).

Oni su u strahu legli na pod, a prestrašena zaposlenica S. D. lopovima je predala oko 100.000 kuna. Pobjegli su iz banke i odvezli se Nissanom dva kilometra dalje, do Nehruova trga, gdje su ga i ostavili.

>>Dvojac maskiran maramama odnio iz banke 100.000 kuna, još ih traže

>>Maskirani dvojac opljačkao RBA banka na zagrebačkom Laništu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije