Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE ZMIJA

Odlutao kraljevski piton: 'Zoe se sunčala u vrtu, a onda odgmizala u nepoznato'

Piton Zoe
Foto: Azil Dumovec
29.07.2020.
u 19:39

Iz Dumovca upozoravaju ljude da zmiju ne diraju, nego da pozovu njih

Traži se kraljevski piton koji je u ponedjeljak nestao na Markuševcu. Iz azila Dumovec poručuju građanima da ne strahuju ako ga uoče, nego da pozovu njih ako ga uoče. Isto tako upozoravaju da ga se ne dira.

- Iz Markuševečke Trnave odlutala je ženka kraljevskog pitona. Zove se Zoe, ima 3 godine i duga je oko metar. Sunčala se u vrtu, no kad je njezina vlasnica nakratko okrenula glavu, zmija je odgmizala u nepoznato. To se dogodilo u ponedjeljak, a nakon što ju je vlasnica bezuspješno pokušavala naći, moli našu te pomoć građana. Ako uočite Zoe, ne strahujte. Nazovite nas i mi ćemo je nježno preuzeti. Iako vam Zoe najvjerojatnije ne bi učinila ništa, budući da je riječ o životinji koju ne poznajete, nemojte je dirati - poručili su iz Dumovca.

Ključne riječi

Komentara 10

PE
PetiElement
21:18 29.07.2020.

Zoe otpremiti u njen prirodni habitat.. "vlasnicu" uspavati....

DA
Dak1959
21:08 29.07.2020.

Dali se odaziva na ime ?

DO
doktorica
22:39 29.07.2020.

kazniti vlasnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije