Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autobusni kolodvor samobor

Objektivima su uhvatili žive boje pernatih letača pa radove izlažu u postavu „Poleti sa mnom“

Foto: Zeleni prsten Zagrebačke županije
1/3
29.03.2023.
u 16:15

Postav broji 29 fotografija za koje su zaslužni Tomica Rubinić, Petar Sabol, Vlado Pirša i Tomislav Klanfa

Znate li koje su naše najpoznatije ptice selice, a koje pak najčešće možemo vidjeti u vlastitim dvorištima ili vrtovima? Znate li koje na jesen sele na Madagaskar, koje vrste prelete put od 20.000 kilometara te kako izgleda najmanja ptica koja obitava na području Europe?

Ovo su samo neka od pitanja na koja odgovore možete doznati na izložbi fotografija „Poleti sa mnom“, koja se u subotu u 19 sati otvara u prostoru samoborskog Autobusnog kolodvora na adresi 151. samoborske brigade HV 1. 

Postav broji 29 fotografija četiriju autora, Tomice Rubinića, Petra Sabola, Vladu Pirša i Tomislava Klanfara, a kroz čije ćete radove uploviti u tajanstveni svijet pernatih letača. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije