Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava u gradu

Klupska scena bogatija, ali gosti traže više sadržaja

klub (1)
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/4
17.09.2012.
u 08:52

Hip hop i pop glavni su okidači zabave, no sve više mladih pleše i uz latino ritmove. Traže se i partnerice za ples, a najbolje ide ako ste opušteni

S nižim temperaturama u Zagreb se vratio i noćni život, koji je od ovoga vikenda bogatiji za čak dvije nove destinacije.

– Pravila izlazaka su takva da ih nema. Svakome kako paše. Bitno je da je mjesto popularno – kratko su objasnile cure na ulasku u X Club. Imaju malo više od 24 godine, a upravo to je uvjet da vas redar pusti u klub, što nije uobičajena praksa.

Najbitnija ipak glazba

– Važno nam je tko izlazi na to mjesto, je li ono popularno, kako je uređeno, no na kraju je za raspoloženje najvažnija glazba – objasnila je ukratko Azra Begulić. Zamračeni prostori, crvenkasta svjetla, a s DJ pulta šibaju pop-hitovi. Cijene su solidne, a još uvijek ima i džentlmena, kažu.

– Dečki su pristojni, a tradicionalni i najjednostavniji način za ulet je: “Cure, što ćete popiti” – rekla je Ana Kotrulja.

Početak poslije ponoći

Radnička cesta uz već uhodan Green Gold bogatija je za ponovno otvoren restoran i klub People’s. Premda se klub premijerno punio još od 21 sat, atmosfera se razvila tek poslije ponoći. Nisu izostale ni atraktivne hostese, koje su dočekivale goste, no preglasna glazba i probrano društvo bili su ozbiljna prepreka za dobru zabavu. Specijalni “efekt” dali su štrukli i bifteci koji su se ovom prilikom posluživali. Ipak malo maštovitiji i glazbom bogatiji, a time i šarenijim društvom bio je dupkom popunjen Green Gold. Osim na DJ hitove, mnogi su zaplesali i uz lagane latino ritmove.

– Cure su opuštene pa smo se sva trojica angažirala i pronašla si partnerice za ples – pohvalili su se Saša, Damir i Sergej.

Već popularni Vip klub pravi je pogodak za poslijeponoćni provod ako ste u blizini glavnog trga. Proslava rođendana, ples udvoje ili pak soliranje uz zvukove hip hopa i popa ono je što se moglo vidjeti ove subote. No, bogatija klupska scena nije nužno i bolja, misle neki. – Puno je bolje na moru, klubovi nude puno više sadržaja, bolje su uređeni. No, što se može, ljeto je završilo – kazali su Valentin i Branka koji su ovaj vikend izabrali Green Gold.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije