Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština

Josip Hren udružio se s Vesnom Majher i Josipom Petračem

skupština
Foto: PIXSELL
1/4
12.05.2011.
u 18:15

Josio Hren zajedno s Vesnom Majher i Josipom Petračem traži više sluha u Skupštini te kvalitetniju gradsku politiku

Josip Hren, nezavisni zastupnik u Gradskoj skupštini, osnovat će s Vesnom Majher i Josipom Petračem novi klub nezavisnih zastupnika. Tako će, smatra Hren, probiti politički vakuum u kojem se našao nakon što su se podijelili zastupnici s nezavisne liste Velimira Sriće.

– To je treći nezavisni klub, a osnovali smo ga zato što smo bili marginalizirani u svojim klubovima – objasnio je Hren.

Dodaje da će najviše pozornosti usmjeravati na probleme građana. Napominje da će kao klub zastupnika imati mnogo više utjecaja nego što su imali dosad. Naime, Josip Petrač, predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada, koji je donedavno bio član Kluba SDP-a, čija je članica bila i kontroverzna Vesna Majher – znana iz afere u tvrtki Autobusni kolodvor, u kojoj je primala menadžersku plaću, a nije dolazila na radno mjesto – osjećali su se odbačenima te su tražili novu opciju za političko djelovanje.

Na pitanje zašto je u novi klub, kojim će predsjedati i tako postati član predsjedništva Skupštine, prihvatio Majher, Hren je kratko odgovorio:

– Ne želim ulaziti u njezin radni spor.

Kao član predsjedništva nezavisni će zastupnik, koji je svoje mjesto u klupama u Ćirilometodskoj izborio preko nezavisne liste Velimira Sriće, moći sudjelovati u sastavljanju dnevnoga reda, a prema poslovniku dobit će i vlastiti prostor.

– Važno je da smo se mi našli i da se oni koji su odbačeni na marginu ujedine – zaključio je Hren koji očekuje još novih članova.

Komentara 2

CH
chemica
19:18 12.05.2011.

Bandićeva Vesna Majher. Da, zbilja su \"nezavisni\".

DE
detour
11:31 13.05.2011.

osobe poput vesne majher - koja je de facto POTKRADALA grad - moralno je dno i sramota gradske skupstine. klub koji primi takvu pokvarenu zastupnicu pristaje uz kriminal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije