Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo će obećanje ispuniti

Bandić: Spuštamo cijene parkiranja sve dok ne popunimo garaže

Parkiranje Zagreb
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
04.03.2014.
u 14:54

Novinari su gradonačelnika podsjetili na obećanje dano 8. veljače po kojem će za mjesec dana pojeftiniti parkiranje u cijelom Zagrebu. Bandić je potvrdio da će izvršiti obećanje jer je to najvažnije za građane, ali i najavio i mogućnost da se zona naplate proširi na cijeli grad

Na otvorenju novoga skladišno-uredskog prostora bolnice Sveti Ivan u Jankomiru novinari su gradonačelnika Milana Bandića podsjetili i na najnovije obećanje, kojem upravo istječe rok.

Prije mjesec dana najavili ste pojeftinjenje cijena parkiranja u gradu, je li istina da će se zona naplate parkiranja proširiti na cijeli grad?

– Naš odjel za promet razmatra i tu mogućnost, a mi ćemo za dva do tri tjedna izići s cijelim prijedlogom pred Gradsku skupštinu na prvoj ili sljedećoj sjednici – kazao je Bandić i dodao: "Sigurno je da ćemo sniziti cijenu sata parkiranja i u garažama i na pločnicima".

– To je najvažnije za građane ovoga grada. Ono što smo obećali, to ćemo i završiti. I snižavat ćemo cijenu dok ne popunimo garaže. Garaže neće zjapiti poluprazne, a da građani rade gužvu na pločnicima – najavljuje gradonačelnik.

>>Bandić: Za mjesec dana pojeftinjuje parkiranje u cijelom gradu

Komentara 6

Avatar Byker
Byker
21:46 04.03.2014.

A u garaži na cvjetnom sat parkinga je 12 kuna !! Popušil sam jednom i više nikad !!

DM
DM2008
20:14 04.03.2014.

Kakav je genije ovaj Bandinjo, spušta cijene a onda uvodi naplatu u cijelom gradu! Kako nam ga lijepo i glatko metne, još jednom..

FR
frodododo
15:12 04.03.2014.

da je parking 2 kune onda bi se mozda i vozio autom...ovako nis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije