Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zagrebu

Bager zahvatio cijev vrelovoda, u eksploziji ozlijeđena dva radnika

eksplozija (1)
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
1/5
17.07.2012.
u 13:58

– Hitna pomoć je blizu pa su brzo reagirali i odvezli radnike u Kliniku za traumatologiju – kazao je rukovoditelj Službe zaštite na radu u Gradskoj čistoći.

Dva radnika lakše su ozlijeđena u eksploziji tijekom izvođenja radova u Radničkoj cesti u Zagrebu. Eksplozija je, doznajemo, odjeknula oko podneva kada je bager zahvatio cijev vrelovoda koja je pukla.

Lagana detonacija na nekoliko je sati zaustavila radove na rekonstrukciji Radničke ceste, u blizini Gradske čistoće. Dok su kopali cestu koja bi trebala spojiti Vukovarsku i Heinzelovu ulicu, radnici Hidrocommercea oštetili su cijev vrelovoda. Vodena para počela je šikljati.

– Hitna pomoć je blizu pa su brzo reagirali i odvezli radnike u Kliniku za traumatologiju. Policija je napravila zapisnik – rekao je Hrvoje Volarić, rukovoditelj Službe zaštite na radu u Gradskoj čistoći.

Policija još ne zna uzrok eksplozije ni jesu li radnici u Klinici za traumatologiju zadržani na njezi.

Komentara 6

DQ
Dennis Quaid
15:07 17.07.2012.

Stvarno je strašno to što se dogodilo radnicima. Ali stvarno je nevjerojatno koliko se malo posvećuje pažnje postojećoj infrastrukturi, ovakvih se nesreća u Zagrebu dogodi na desetke godišnje, prije dva tjedna su radnici na Bandićevim fontanama presjekli glavnu vodovodnu cijev. Ili su radnici slabo upućeni ili slabo nadzirani.

Avatar guten_tag
guten_tag
15:27 17.07.2012.

he , da su se pridržavali propisa o zaštiti na radu , radnici bi bili zdravi a oko osjetljivih instalacija bi lopatom i drugim priručnim alatima to očistio "pomoćni bagerist " . gdje ne može bager može pomoćni bagerist lopatom i krampom .

CH
Changi
15:40 17.07.2012.

Kad ćemo pročitati da je eksplodirao laptop na stolu ministra i opekao mu lažljivu facu...samo sirotinja stradava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije