Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ali ima još vremena'

Zlatko Komadina o izostanku Milanovićeve čestitke: Predsjednici treba čestitati

Zlatko Komadina
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
13.01.2015.
u 14:23

Komadina je komentirao izostanak čestitke premijera Milanovića izabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović rekavši da predsjednici treba čestitati, no da ima vremena jer još nisu objavljeni službeni rezultati

– Prema mojem mišljenju, ljudi moraju biti odgovorni i funkcionirat će dobro – rekao je danas primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a odgovarajući na pitanje što očekuje kakva će biti kohabitacija u Hrvatskoj.

Dodao je da predsjednica države i predsjednik Vlade imaju potpuno odvojene ovlasti.

– Imaju dio ovlasti gdje se zakonski moraju dogovarati, primjerice u diplomaciji, tajnim službama, obrani, s tim da je u ratnim uvjetima zapovjednik predsjednica države – rekao je i ponovio da je "njihova odgovornost da moraju surađivati"  ističući da predsjednica Republike mora biti otklonjenija od politike nego što je to predsjednik Vlade kojega bira parlament i dobiva mandat na bazi političke reprezentacije.

– Kada dolazite kao predsjednik iz političkog miljea, taj politički milje morate potpuno zaboraviti – poručio je Komadina napominjući da je predsjednik Ivo Josipović na taj način obnašao funkciju. Komadina je komentirao izostanak čestitke premijera Milanovića izabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović rekavši da predsjednici treba čestitati, no da ima još vremena jer još nisu objavljeni službeni rezultati i nije prošao rok žalbe. – Činjenica je da imamo predsjednicu Hrvatske i ja joj na tome čestitam – rekao je Komadina.

>> Grabar Kitarović: Ne razumijem kako Milanović ne može prijeći preko ega i čestitati pobjedniku

>> 'Milanović mora podnijeti račune zašto se zemlja nalazi u takvoj krizi'

Komentara 59

BA
balic
14:35 13.01.2015.

Jos nisu objavljeni sluzbeni rezultati.ahahahah a on se jos uvijek nada da ce <Josipovic slavit.. Objavljeni su kako nisu mora da ih je prespavao..

LE
LeonardS
14:46 13.01.2015.

Po mom mišljenju smatram da je Milanović potpuno svjestan da je izgubio kredibelitet i kao čovjek,premjer i predsjednik stranke te se ovako ponaša i sto posto vjerujem da zna da će mu sva vrata biti zatvorena pa to njegov ego uzvrača kao nemočan čovjek

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:45 13.01.2015.

MIslim kako ova struja iz SDP-a - Komadina, Picula i ostali - se trebaju odvojiti i osnovati pravu Hrvatsku socdem stranku, i pustiti tzv. partiju neka potone. Ili nek' se preimenuje u srpsku demokratsku partiju, ili regionalnu partiju, za to su jedino dobri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije