Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serija neodržanih koncerata u Čakovcu

Žera nije došao, Maksim Mrvica odgođen, Maslina se razboljela...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
17.06.2015.
u 15:45

Nisu nastupili ni Vanna, Jura Stublić, Bijelo dugme, Željko Bebek, Yamato

Praznovjerni imaju dosta "štofa" za razvijanje teorija zbog serije otkazanih koncerata u Čakovcu. Nakon Vanne, koja je otkazala koncert u Centru za kulturu zbog bolesti člana pratećeg benda, ništa ni od gostovanja pijanista Maksima Mrvice najavljenog za 18. lipnja. Organizatori tvrde – zbog tehničkih razloga. A prošlog petka otkazan je i koncert Crvene jabuke na otvorenju Antunova jer pjevač Dražen Žerić Žera nije došao u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto.

– Bend je održao tonsku probu od 17.30 do 18.30, čekali smo Žeru do 22.30, no nije se pojavio. Ne znam zašto – kaže Pero Dominić, koji je sudjelovao u organizaciji koncerta.

No to nije sve. Umjesto klape Maslina, zbog bolesti i spriječenosti nekolicine pjevača na Antunovu je nastupila klapa Cambi. To je, kažu u Maslini, prvi put u 40 godina rada da su morali otkazati koncert! – Malo je to sve već postalo čudno – komentiraju građani. U Turističkom uredu kažu da nisu organizatori koncerata, a ograđuju se i u Centru za kulturu koji, ističu, samo iznajmljuje dvoranu.

Lani je objavljeno da će 20. prosinca u Graditeljskoj školi nastupiti članovi Bijelog dugmeta, ali koncert nije održan. Otkazan je i japanski bend Yamato, a razlog je bila slaba prodaja ulaznica. U svibnju prošle godine Željko Bebek trebao je održati koncert s tamburaškim orkestrom Centra za tradicijske kulture Varaždin, no odgođen je zbog bolesti izvođača. Umjesto koncerta, na tribini Čakovec četvrtkom prikazan je rumunjski film "Poza djeteta". I sutra će se rupa u programu nastala zbog otkazivanja koncerta M. Mrvice vjerojatno popuniti filmom jer se nešto drugo ne stigne organizirati, kaže ravnatelj Centra za kulturu Ladislav Varga.

Jedno od većih razočaranja za publiku bilo je otkazivanje koncerta Jure Stublića i grupe Film, koji su trebali svirati na dočeku 2013. na gradskom trgu. Jura se nije pojavio uz obrazloženje da je fizički napadnut u hotelu, pa je završio u bolnici.

>> Maksim Mrvica: Često me zbog izgleda ne shvaćaju ozbiljno

>> Crvena Jabuka - otkriva goste koncerta u Varaždinu

Foto: Alcatel

Komentara 3

MU
mućanin1
16:52 17.06.2015.

Čakovec je prokleto leglo jugo-komunjara!

AS
ante_slavonac
22:38 17.06.2015.

Dajte jim Brenu pa da vidiš fešte.

LA
LaurenceofArabia
19:05 17.06.2015.

Tko jos slusa Maksima Mrvicu ? svasta.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije