Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavlja ju od 2016.

Zatočio ju u skladištu, prijetio smrću i namjerno sletio automobilom s ceste

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.09.2022.
u 13:40

U četiri navrata upućivao je prijetnje smrću njoj i još jednoj osobi, a u lipnju 2021. godine namjerno je automobilom u kojem su se vozili sletio izvan ceste nakon što joj je zaprijetio smrću.

U istražnom zatvoru završio je 34-godišnji nasilnik protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici pokrenulo istragu zbog protupravnog oduzimanja slobode, nasilja u obitelji i četiri kaznena djela prijetnje.

Od siječnja 2016. do kolovoza 2022. godine učestalo je grubo vrijeđao, omalovažavao i fizički napadao svoju 29-godišnju izvanbračnu suprugu, a u dva navrata, u prosincu 2021. i svibnju 2022. godine, na silu ju je ugurao i držao zatvorenu u skladištu ugostiteljskog objekta u kojem je radila.

U četiri navrata upućivao je prijetnje smrću njoj i još jednoj osobi, a u lipnju 2021. godine namjerno je automobilom u kojem su se vozili sletio izvan ceste nakon što joj je zaprijetio smrću.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi, ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

VIDEO: Okončan nadzor nad odlukom pravosuđa: Jure M. koji je izbo suprugu i prijatelja, trebao je biti pritvoren zbog učestalih prijetnji!

Komentara 2

PO
poluvodič
17:17 09.09.2022.

Supruga može biti jedino osoba koja je u braku. Kad ćete više prestati koristiti taj nonsense pojam vanbračna supruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije