Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEMATIKA MOĆI

Zapad polako eutanizira Hrvate u BiH: Pojavio se novi problem oko izbornog zakona, a moćnici šute

Pixsell/Pixabay
23.05.2022.
u 19:25

Zbog nedostataka u postojećem izbornom zakonu BiH legalno neće biti moguće popuniti Dom naroda Parlamenta FBiH sa sva tri naroda u oba entiteta. U takvim se situacijama međunarodna zajednica, a prije svih zapadne sile, do sada žmirila na kršenje zakona i dopuštala pa čak i ohrabrivala pravne akrobacije. Učine li to i ovaj put, izravno će doprinijeti političkoj eutanaziji Hrvata u BiH.

Ključne riječi

Komentara 139

TA
tabula
19:45 23.05.2022.

Kako Zapad eutanazira BiH Hrvate? Pa naši "strateški saveznici" su htjeli eutanazirati i Hrvate u Hrvatskoj embargom na oružje, pa planom Z4 kojim se htjeli uništiti državu Hrvatsku, da ne nabrajam dalje. A mi se ubismo od ljubavi prema njima. Okrenuli smo leđa onima koji su nam pomagali. Od koga smo nabavili 16.000 tona oružja i imali čime da se branimo? Čudan smo mi narod, možda nam tako i treba. A i sami sudjelujemo u svom vlastitom istrebljenju.

Avatar Uskok
Uskok
21:18 23.05.2022.

Pitanje položaja Hrvata u BiH je strateški nacionalni interes Hrvatske.

ŠU
šunje
20:18 23.05.2022.

pa u HR su se od 2000 do 2011 dobivali izbori na pljuvanje po BH hrvatima,od mesića.pusićke.jandrokovića,josipovića i ostalih,za koje su sve zlo u HR napadali njih,posebno hercegovce.tako da međ.zajednica nije ni morala prljat ruke,jer su imali svoje petokolonaše u ZG-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?