Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Vodeći kineski stručnjak za vanjsku politiku: Nema opravdanja za Putina, mnogi Kinezi su ljuti. Ali teško da su SAD i NATO nevini promatrači

18.04.2022.
u 16:52

Stav Kine je neka zvono s tigra skine onaj tko ga je zavezao o tigrov vrat. No na nedavnom summitu Kina – EU, na kojem se raspravljalo i o Ukrajini, Joseph Borrell ponovno je rekao je kako je Kina jedina država na svijetu koja bi kao nepristrani posrednik mogla uvjeriti Rusiju i Ukrajinu da prekinu sukob. Koliko je ovaj pristup izvediv i prihvatljiv za Kinu?

Komentara 34

DU
Deleted user
18:20 18.04.2022.

Joseph Borrell je rekao još veću mudrost, koja glasi:"Rusiju treba vojno poraziti".

DI
Diesel
17:50 18.04.2022.

Vide i oni da se Putin zaglavio.

Avatar Cantor
Cantor
17:16 18.04.2022.

Zašto bi to Kina radila kad joj takva situacija odgovara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?