Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vinkovci: U akciji 'Kobra' uhićeno pet osoba

29.12.2008.
u 14:28

Zbog osnovane sumnje da su počinile kažnjivo djelo zloporabe droga policija je kazneno prijavila 12 osoba s područja Vinkovaca, Zagreba i Osijeka, od kojih je pet u pritvoru odlukom istražnog suca Županijskoga suda u Vukovaru, a za dvije su raspisane tjeralice, priopćila je danas vukovarsko-srijemska Policijska uprava (PU).

U priopćenju se navodi kako su prijave rezultat višemjesečne akcije kodnoga naziva "Kobra" koju je provodio Odjel kriminalističke policije PU-a.

- Kriminalističkom obradom nad više osoba s područja Vinkovaca, Zagreba i Osijeka kao i drugim izvidima kaznenih djela utvrđeno je da su te osobe drogu nabavljale u BiH radi preprodaje - piše u policijskom priopćenju. Također se navodi da su uličnom preprodajom najmanje 400 grama heroina i kokaina ostvarili protupravnu imovinsku korist od najmanje 150.000 kuna.

Pretragom stanova i osobnih automobila navedenih osoba policija je zaplijenila još 180 grama heroina i kokaina, 12.000 kuna, digitalnu vagu, više mobitela i SIM kartica, a pronađeno je i 930 kutija cigareta te određene količine odjeće, sve namijenjeno preprodaji.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije