Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superbaka

Vikao je: 'Daj pare', ali ošamarila sam ga kak' vraga pa je odmah pobjegao

Veronika Tot
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/3
26.10.2015.
u 20:00

Maskirani joj je razbojnik u gluho doba noći upao u kuću u Belici. Iako je spavala, hrabra se Međimurka brzo snašla

Veronika Tot (86) iz Belice noćima se muči zaspati nakon što je u njezin dom u Radničkoj ulici provalio maloljetnik. No zbog hrabrosti koju je pokazala kad joj je u kuću prošlog utorka upao razbojnik u tom su je međimurskom selu prozvali “superbakom”.

– Ležala sam u sobi i u jednom se trenu probudila. Vidjela sam da gori svjetlo, a znam da sam sve pogasila. Podigla sam se, sjela na krevetu i pred sobom ugledala maskiranog čovjeka koji je vikao “Daj pare! Daj pare!” Ošamarila sam ga kak’ vraga i istrgnula mu kapu s lica – prisjeća se.

Razbojnik se uplašio i pobjegao, a kako se pokazalo, ispred kuće čekao ga je prijatelj. Sve se to događalo pedesetak minuta nakon ponoći, a već u 1 sat zabilježen je pokušaj da se na bankomatu s njezina računa podigne novac. – Tek smo iduće jutro snaha i ja vidjele da su ukrali nešto novca i četiri kartice iz ladice – kaže Veronika Tot. Policiji nije trebalo dugo da pronađe i uhiti dvojicu maloljetnika kojima to nije bio prvi put da su ogreznuli u kriminal.

– Uplašila sam se, kako ne, ipak ja imam 86 godina. Ne znam što je došlo toj balavudriji. Čula sam da je dečko tu iz ulice, ali nisam ga nikad prije vidjela – zaključuje “superbaka”.  

>>Policija upozorava građane! Ne nasjedajte na ovu prijevaru

Komentara 13

PA
partizancina
20:28 26.10.2015.

aj aj DOBRA slatka bakica ...nek te BOG cuva tako i ubuduce.....aj aj aj ima malo previse romica u tom mudimurju...

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:42 26.10.2015.

Svako poštovanje gospođi! Tako treba s banditima!

DU
Deleted user
20:27 26.10.2015.

...niš čudno, Međimurje nam postaje divlji zapad, ovakvi slučajevi se ponavljaju iz dana u dan...zakaj? 99 posto da su cigani u pitanju, nije im prvi put piše...a vjerojatno ni zadnji, jer evo ih policija uhvatila, naše pravosuđe će im vrlo vjerojatno izreći USMENU opomenu tak da za koji dan mogu opet ponoviti isti "posao" i tako iz dana u dan...pa će onda "dragi naši" cigani otić pjevat po Zg. "ustaške" pjesme, ko pred neki tjedan u performansu na Cvjetnom trgu , mediji buju se o tome raspisali, jer evo male, jadne i marljive cigane nitko ne voli, a oni svakodnevno marljivo kradu po Međimurju i šire, usput primaju bogatu socijalnu pomoć- za naše prilike preveć, djećje doplatke, struju im ve isto tak plaća ovaj narod koji prosećno crnći za 3 800 kn. na mjesec, dok oni nejmaju nikših briga i zaštićeni su ko lički međedi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije