Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miljević o Klici:

'Ovo je poziv na alarm. Službe moraju spriječiti da se takvi zločini ponove'

Veljko Miljević
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/16
04.05.2015.
u 09:53

– Važno je da dobijemo službeno priopćenje i ja bih volio vidjeti policijsko priopćenje – kazao je Veljko Miljević

– Možemo zaključiti da to nije slučajno ubojstvo, već planirano, klasična likvidacija – kazao je odvjetnik Veljko Miljević komentirajući na televiziji N1 jučerašnje ubojstvo Vinka Žuljevića Klice u Sesvetama.

– Važno je da dobijemo službeno priopćenje i ja bih volio vidjeti policijsko priopćenje, to je daleko važnije od onog što govorimo mi koji se razumijemo u problematiku – dodao je Miljević koji smatra da "službena tijela" moraju pružiti osnovne informacije "o tome što je poznato o slučaju i koji su sljedeći koraci".

"SOA bi morala imati informacije"

– Sve se to dogodilo na javnom mjestu, zasigurno su ostali neki tragovi, pronađen je i automobil. Tragova na licu mjesta i tragova koji upućuju na sredstva kojima je djelo počinjeno ima. Policijski stručnjaci zasigurno imaju informacije na temelju tih tragova  – objasnio je Miljević te dodao kako ima sasvim dovoljno podataka da se utvrdi da je "to visokoplanirano i organizirano ubojstvo".

Odvjetnik ne vjeruje da nisu postojale određene informacije u SOA-i da se nešto sprema. – Netko je morao imati temeljitog razloga za ovakvo ubojstvo i SOA bi morala imati informacije o tome – rekao je Miljević te još jednom ponovio da se SOA i policija moraju oglasiti o ubojstvu.

"Ovo je poziv na alarm"

– Ovo je poziv na alarm i te službe moraju istražiti što se dogodilo i spriječiti da se takvi zločini ponovo dogode – zaključio je Miljević.

>>U Hrvatskoj nema mafije, no ona s vremena na vrijeme ubija

>>Klica je otvorio vrata auta i pokušao pobjeći, jedan od napadača zgrabio ga je za jaknu

>>Boksač i časnik HVO-a koji je hicima u glavu u samoobrani ubio špijuna

>>Klicu dočekali na motorima, izvukli iz auta i izrešetali!

Komentara 16

SN
SNV
10:22 04.05.2015.

kakav zločin,biće se ovaj prepa za svoju guzu.Zna se da su odvjetnici jedni od najačih mafijaša u HR

Avatar jocker-3
jocker-3
11:14 04.05.2015.

Ubiti mafijaša nije nikakav zločin,neka se među sobom pokolju do istrebljenja

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
10:26 04.05.2015.

Ne razumijem, zašto bi trebali trošiti još više novca u državi koja novaca nema samo da se mafijaši ne poubijaju? Pa neka se poubijaju što više, tada će nam biti barem malo lakše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije