Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđen Britanac

Ubio prijatelja jer je 'bockao' njegovu djevojku na Facebooku

Richard Rovetto
Foto: Facebook
08.10.2014.
u 23:15

Kada je taksi stao, Humphrey je još jednom udario 29-godišnjeg Rovetta koji je potom udario glavom u pločnik

Britanac Scott Humphrey osuđen je na četiri godine i četiri mjeseca zatvora zbog ubojstva prijatelja koji je na Facebooku "bockao" (poke) njegovu djevojku, piše Mirror.

27-godišnji Humprhey je pretukao Richarda Rovetta (na fotografiji) u taksiju prilikom povratka sa momačke večeri. - Ako si mi tako dobar prijatelj, zašto si 'bocnuo' moju djevojku - prije premlaćivanja je pitao Rovetta. Kada je taksi stao, Humphrey je još jednom odgurnuo 29-godišnjeg Rovetta koji je potom udario glavom u pločnik. Nekoliko sati kasnije Rovetto je umro u bolnici od posljedica teških ozljeda glave.

Humphrey je pobjegao sa mjesta sukoba, no nedugo zatim se predao policiji. Rovetto se tijekom svađe u taksiju branio da nije znao da "bocka" Humphreyjevu djevojku. "Bockanje" na Facebooku se često tumači kao udvaranje, a čini se da i taj jedan banalan klik mišem može dovesti do strašne tragedije. 

>>Facebook će vam omogućiti da postanete anonimni

>>Beogradski monstrum: Ubio sam Ivanu. Silovao sam je, a ona se otimala i vrištala

Komentara 3

JO
jozomali
08:14 09.10.2014.

s tim se stvarima ne zeza....

Avatar kapital3 org
kapital3 org
02:36 09.10.2014.

nemora znaciti udvaranje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije