Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆE KOLIČINE

U Srbiji otkriveno novo nalazište zlata? Vučić: Lokaciju znamo samo ja i još jedna osoba

FILE PHOTO: An excavator driven by Rosalie Guirou Kulga, 30, clears out rocks into a dumper at the gold mine, operated by Endeavour Mining Corporation in Hounde
Foto: ANNE MIMAULT/REUTERS
1/3
23.01.2023.
u 23:05

Na kraju same jednosatne konferencije, srbijanski predsjednik je otkrio kako je na jednoj lokaciji u toj zemlji, nije otkrio kojoj, otkriveno novo pronalazište zlata

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić održao je večeras konferenciju za medije, i to u jeku rasprava o planu o Kosovu koje je uputila 'Petorka' - Francuska, Italija, Njemačka, kao i SAD zajedno s EU-om. Vučić je otkrio kako su mu delegati u nekoliko navrata napomenuli da Srbiji slijede teže posljedice ako ne prihvati taj plan. 

- Oni imaju svoju agendu, a to je poraz Rusije, i u toj svojoj agendi sve što se nađe na putu bit će počišćeno - rekao je predsjednik Vučić u večerašnjem obraćanju naciji.

Na kraju same jednosatne konferencije, srbijanski predsjednik je otkrio kako je na jednoj lokaciji u toj zemlji, nije otkrio kojoj, otkriveno novo pronalazište zlata. 

- Objavili ste kako je u Žagubici pronađena rezerva od 500 tona zlata, kazao je Vučić medijima te kazao kako točnu lokaciju znaju samo on i još jedna osoba.

- Našli smo još jedno mjesto u Srbiji s još više zlata. Ne pokušavajte saznati gdje je to mjesto jer kako se sazna, tako skoči cijena svega puta 10. Prema prvim preliminalnim izvještajima, radi se o jednom od prvih 100 svih nalazišta zlata u svijetu. 

- Da smo imali pameti da iskoristimo litij, bili bismo kao Bolivija. Samo je Srbija donijela odluku da sebi puca u nogu. Ali dobro, puno toga moramo raditi već od sutra. Teška će ovo godina biti za nas, posebno u periodu ljeta, ali što da radimo? Iz ove kože ne možemo, a nadam se da će Srbija pobijediti i sačuvati svoju djecu i život - zaključio je Vučić.

>> VIDEO Kupio vozačku u BiH za 1200 eura pa se čudio: Nisam znao da je krivotvorena

Komentara 19

LL
lijepa_li si
23:46 23.01.2023.

komšiluk ponorio skroz. od silnih laži ni sve zlato na svijetu pomoć im ne može!

VR
Vrlika34
00:48 24.01.2023.

Kako su izmjerili zlato kada se još nalazi u zemlji.

DU
Deleted user
07:17 24.01.2023.

vučič opet laže. Kako ga nije više sram toliko lagati?! Znaju samo on i i još jedna osoba... ajde! Opet maže oči građanima Srbije. Kao, eto nam prosperiteta, smirite se, glasajte za mene itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije