Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKRAC

U spašavanju djece iz potonulog automobila pomagali i učenici

prometna nesreća
Tihomir Ivčetić/PIXSELL
05.02.2010.
u 12:34

Neobična nesreća dogodila se zbog nepažnje njihove 32-godišnje majke koja je automobil zaustavila na nogostupu ispred kioska kako bi kupila novine. Međutim, prije izlaska iz vozila nije povukla ručnu kočnicu.

PAKRAC - Automobil u kojem je na stražnjem sjedalu bilo dvoje djece (tri i pet godina) sletio je u rijeku Pakru jutros u 7.20 sati u Ulici Petra Preradovića. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Neobična nesreća dogodila se zbog nepažnje njihove 32-godišnje majke koja je automobil zaustavila na nogostupu ispred kioska kako bi kupila novine. Međutim, prije izlaska iz vozila nije povukla ručnu kočnicu.

U izvlačenju djece iz automobila, koji je do pola već bio pod vodom, pomogla su dvojica učenika koja su u to vrijeme prolazila ulicom.

Komentara 4

KI
kiseljali
13:46 06.02.2010.

krava!

CR
crocro
16:06 05.02.2010.

Hvala Bogu da djeca nisu ozlijeđena, a majci je ovo pouka i škola, te sam uvjeren da ovakav eksperiment više nikada neće ponoviti.

Avatar vaksalainen
vaksalainen
16:56 05.02.2010.

da nije mama plavusa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije